ADALET PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA AYHAN KORKMAZ ATANDI

D.BAKIR/ Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Adalet partisi (AP), Diyarbakır İl Başkanlığına, Ayhan Korkmaz getirildi. 9 Ekim 2015 tarihinde Prof. Dr. Vecdet Öz ve arkadaşları tarafından kurulan Adalet partisi, özellikle son süreçte,

16:41:33 | 2022-01-21

Bu kapsamda, partinin Diyarbakır İl Başkanlığına, sevilen ve tanınan simalardan Ayhan Korkmaz getirildi.
Açıklamalarda bulunan Adalet partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, şunları söyledi:


BU KUTLU HAREKETE OLAN İLGİ, HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

‘Adalet partisi olarak, kurulduktan sonra kısa süre içinde ülkemiz genelinde teşkilatlanma çalışmalarını yaparken, hareketimize karşı geniş halk kitleleri tarafından büyük bir teveccüh olduğunu gördük.



Adalet partisi, zaten kökü oldukça derinlerde olan, halkımızın bağrından çıkmış bir demokrasi ve kalkınma hareketidir. Uzun yıllar ülkemizi başarıyla yönetmiş, sinesinden hükümetler, başbakanlar ve cumhurbaşkanları çıkarmış olan bu kutlu harekete, gösterilen ilgi yakınlık, bizleri fazlasıyla memnun ederken, bir anlamda da, misyonumuz ve sorumluluğumuzun ne kadar hayati derecede öneme sahip olduğunu bir kez daha müşahede ettik.



Geçmişte olduğu gibi, bugün de, bütün insanlarımıza kucak açarak, onların sorunlarıyla hemhal olmak, Bölgemiz ve ülkemizin kangrenleşen sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için kolları sıvadık.

Kesinlikle mevki, koltuk veya şöhret peşinde değiliz. İnsanlarımızın dertlerine derman olup, hayır dualarını almaya talibiz.
Bakı olan, yalnızca ve yalnızca Allahu Teala’dır. Hepimiz faniyiz, dünyadaki miadımız dolduğunda, tıpkı bizden öncekiler gibi, göçüp gideceğiz. Hangi Semai Din’e mensup olursa olsun, ırkı veya dünya görüşü ne olursa olsun, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden olabildiğince geniş halk kitlelerine ulaşarak, onlara dokunmak, dertlerine çözüm aramak niyetindeyiz.

Allah’ın; izni ile, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz, iş arayan milyonlarca insanımız, emekçilerimiz, memurlarımız, hastalarımız, esnaflarımız, kısacası toplumun A’dan Z’ye bütün katmanlarını kucaklayıp, ortak aklı kullanarak, hep beraber sorunlarımızı köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturacağız. Vatandaşlarımız, ‘http://ap.org.tr’ web sitemizden, hareketimizle ilgili olarak, detaylı bilgi alabilirler. Adalet güneşi, ülkemiz için yeniden doğacak. ‘Karanlığın üzerine güneş gibi doğmaya’ talibiz.




Bu kapsamda, sürekli sahada ve halkla iç içe olacak, onların sorunlarıyla hemhal olup, başlatılan projelerin nihayete erdirilmesi için var gücümüzle çalışacağız, Allah’ın izniyle.

Sözle değil, özde ve samimi duygularla işimizi yaparak, ülkemizin en ücra köşesinde yaşayan insanlarımıza bile ulaşmaya çalışacağız. Ekonomik sorunlar, kuşku yok ki, insanlarımızın hayatını olumsuz etkilemekte. Geliri aynı olan, fakat hayat pahalılığı nedeniyle sürekli alım gücü düşen insanlarımızı gayet iyi anlıyoruz. Bu halkın sinesinden çıkmış insanlar olarak, ekonomik durumu elverişli olmayan, çoğu zaman evine ekmek götürmekte bile zorlanan insanlarımızın derdine derman olacağız.Diyarbakır gibi Mukaddes bir kentin il başkanlığına, sevilen ve sayılan bir aileye mensup olan Ayhan Korkmaz’ı getirdik. Hayırlısıyla, en kısa zamanda Diyarbakır’a gelerek, vatandaşlarımızla buluşmayı da hedefliyoruz’.





KORKMAZ: ‘BİZLERİ FARKLI KILAN VİCDANIMIZ’

Adalet partisi Diyarbakır il başkanlığına atanan Ayhan Korkmaz ise şunları söyledi: ‘Öncelikle bana bu kutlu görevi layık gören değerli genel başkanımız Prof. Dr. Vecdet Öz ve kurmay kadrosuna teşekkür etmek istiyorum.
Mekke ve Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Unvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Diyarbakır’da yaşamaktan, hepimiz için onur ve mutluluk duymaktayız. Diyarbakır ilimize katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarımız açıktır. İl Yönetim Kurulumuz ve müteakiben 17 İlçemizde oluşturacağımız ilçe başkanlıkları ile, teşkilatlanma çalışmalarımızı hızla tamamlayıp sahaya ineceğiz. Mazlumların sesi olmaya, vatandaşlarımızın sorunlarına el birliğiyle köklü çözümler üretmeye geliyoruz.

Üzülerek müşahede etmekteyiz ki, son birkaç yıldır, kadına şiddet ve sağlıkçılarımıza yönelik yapılan fiili saldırılar artarak devam etmekte. Ne kadınlarımıza ve ne de sağlıkçılarımıza yönelik şiddeti kesinlikle kınıyor ve reddediyoruz. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmalar, Genel Merkezimiz tarafından titizlikle sürdürülmekte.




İnşallah, biz hükümete geldiğimizde, sadece kadınları değil, mazlumları, mağdurları, her türlü şiddetten koruyacak ve onları adalet, barış ve refah içinde yaşatacağız. Senelerden beri yaşanan ekonomik krizler, enflasyon ve her geçen gün artan işsizlik nedeniyle, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, köylümüz, gençlerimizin, çiftçimiz ve esnafımız her gün biraz daha fakirleşiyor, enflasyon canavarına ezdiriliyor.



Hangi Semavi Din’e mensup olursa olsun, dili veya ırkı ne olursa olsun kapımız açık olacak. Kimseye ayrım olmayacak, insana insanca davranacağız. Mazlumun, fakir fukaranın yanında olacağız inşallah.
Dul ve yetim kardeşlerimizin sesi olacak ve dürüst siyaset yapacağız. Diyarbakır’a hizmet, bizim için onur vesilesidir. Tarihin canlı tanığı olan kentimiz, medeniyetler beşiği, sinesinde sayısız manevi ve tarihi yapıları bulundurmakta, adeta üstü açık bir müze konumundadır.




Ancak ne hazindir ki, şehrimiz, iç ve dış turizm pastasından, hak ettiği payı alamamakta, bu durum ekonomik açısından menfi sonuçlara yol açmaktadır. Oysa ki, hem yeni istihdam alanları oluşturulabilir ve hem de kentimiz ekonomisine katma değer sağlanabilir.
Adalet partisi olarak, toplumumuzun sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek noktasında, SİAD’lar, muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlarımız, Esnaf Birliklerimiz, STK’lar, muhtarlarımız ve gençlerimiz ile sık sık bir araya gelip, görüş alış verişinde bulunarak, onların önerilerinden faydalanacağız. Esnaflarımızı işletmelerinde ziyaret ederek, hem faydalı istişareler yapacak, hem onların projeleri ve hedeflerini kendilerinden dinleyecek ve hem de sorunlarını daha yakından tespit edeceğiz’.





Ayhan Korkmaz şöyle devam etti: ‘Dolar ve Euro başta olmak üzere, yabancı para birimlerinin sürekli para birimimiz karşısında değer kazandığı, enflasyon ateşinin hepimizi yaktığı, işsizler ordusuna yeni yığınların eklendiği ülkemizde, maalesef hükümet kadroları, çözüm üretemez hale geldiler. Neredeyse her gün, gıda ürünleri başta olmak üzere, iğneden ipliğe her şeye zam geliyor.

En yakın zamanda yapılacak seçim ile, partimiz iktidara gelecek, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üreteceğiz inşallah’.
 
 

Öte yandan, Diyarbakır’ın sevilen ve tanınan ailelerinden olan, oldukça geniş bir çevresi bulunan Ayhan Korkmaz’ın, Adalet partisi Diyarbakır İl Başkanlığına getirilmesini olumlu karşılayan vatandaşlar, Korkmaz’ın halkın bağrından çıkan, iş ve ticaret dünyasının yakından tanıdığı bir sima olduğunu belirterek, görevinde başarılar dilediler.


1973 yılında doğan, ilk ve orta öğretimi Atatürk Ortaokulu, Lise tahsilini ise, Ergani Lisesinde tamamlayan Ayhan Korkmaz, kendi özel şirketinde finans danışmanlığı yapmakta.




ÖZEL HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü