AF VE RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILDIĞI AYDAYIZ

D.BAKIR- Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Manevi duyguların zirveye ulaştığı, rahmetlerin adeta yağmur gibi yağdığı bir mübarek Ramazan-ı Şerif’e daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

22:14:53 | 2021-04-12

Ramazan Ayı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Diyarbekirspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, şunları söyledi: ‘Cenab-ı Allah, bizleri, bir kez daha 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’e kavuşturarak, rahmet, merhamet ve mağfiret yağmurlarıyla, kâinatları onurlandırdı. Allah’ın izniyle, mübarek üç aylarda ve Ramazan ayında rahmet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. Bin aydan daha hayırlı olan ‘Kadir Gecesi’, bu ay içindedir.

 

Orucun farz kılındığı Ramazan Ayı, aslında saymakla bitmeyecek, adeta manevi hazineler barındıran Mukaddes bir aydır. Yardımlaşma ve dayanışmadır, sabırdır ve bereket ayıdır. Her şeyden önce bu mübarek ay hürmetine Cenabı Rabbim’den başta aziz vatanımız olmak üzere, İslam Âlemi ve bütün dünyaya sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyoruz. Ülke olarak, tedbirleri kesinlikle elden bırakmadan, maske, mesafe, temas ve temizlik konularında ki hassasiyetimizi aynı şekilde sürdürelim. Kullandığımız özel eşyaların yanı sıra, vücut temizliği ve ortam temizliğine azami ölçüde riayet edelim. Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın ölümle pençeleştiği bulaşıcı hastalık pandeminin sona ererek, milletimiz başta olmak üzere, tüm insanlık âleminin yaşadığı bütün sıkıntıların sona ermesi için, Cenab-ı Allah’a dualar edelim, secdelerimizde ve tövbelerimizde, yakaralım. Kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü