AKMEŞE’DEN MÜBAREK RAMAZAN AYI MESAJI

Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Alisuat Akmeşe, bir kez Mübarek Ramazan Şerif’e kavuşmanın sevincini yaşadığımızı belirtti.

22:15:57 | 2021-04-12

Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Alisuat Akmeşe, mesajında şunları söyledi: ‘İslam âleminin büyük bir özlemle beklediği mübarek Ramazan-ı Şerif'e, keyifle yapacağımız iftar ve sahurlarımıza, bir kez daha ulaşmış olmanın, tarifsiz mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.
 
Bedenimizi ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz Ramazan Ayında, ihtiyaç sahiplerini, yetimleri, öksüzleri, yaşlı ve kimsesizleri, komşularımızı ve akrabalarımızı daha fazla hatırlamalıyız. Aynı sofranın etrafında buluşacağımız bu günlerimizin her daim güzelliklere, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. On bir ayın sultanı Şehri Ramazan ve yirmi yedinci gecesi kutlayacağımız Kadir Gecesi hürmetine, Yüce Rabbim’den, başta aziz milletimiz ve İslam Âlemi’ne olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık ve esenlikler niyaz ediyor ve dünyayı kasıp kavuran bulaşıcı salgın hastalıktan kurtulmamızı niyaz ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin, bütün insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.

 

 




ETİKET :  

Tümü