AKMEŞE :MÜBAREK REGAİB KANDİLİNİ, CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ

D.BAKIR/ Ak Parti Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe , Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu özel gün ve gecelerin, insanlık âleminin yaşadığı sıkıntıların giderilmesine vesile olması temennisinde bulundu.

18:05:05 | 2024-01-11

Başkan Ali Suat Akmeşe, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Kandil geceleri, gönüllerimizi aydınlatan, selamlaşma, paylaşma, komşuluk ve akrabalık hukukunun daha da yoğun yaşandığı çok özel gecelerdir.
Mübarek üç aylar içinde yer alan ve içinde sayısız, Rahmani feyiz ve bereketi barındıran mübarek Regaib Kandili’ne ulaşmanın, haklı sevinç ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.


Gecesi ve gündüzü fazilet bakımından sayısız lütuflar ve ikramlarla bu zaman dilimlerinin bizleri Yüce Yaradan’a daha da yaklaştırmasını niyaz ediyor, halkımız ve bütün İslâm âleminin Regaib Kandilini kutluyorum’.
Bu mübarek ve anlamlı geceler ve takibinde gelecek olan Ramazan Bayramının, başta aziz vatanımız ve İslam dünyası olmak üzere, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını, Yüce Allah’tan, niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Ak Parti Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe

Tümü