Akyol’dan Babalar Günü Mesajı

Ak Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı İş adamı Bedirhan Akyol,babalar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

21:35:00 | 2021-06-19

Bedirhan Akyol mesajında toplumun en önemli yapı taşı olan ailenin; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş sosyal ve güçlü bir yapı olduğunu belirtti. Bu yapının temel direklerinden birinin de babalar olduğunu kaydeden , mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatın her döneminde, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveriyle evlatlarına ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır.

 

Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”




ETİKET :  

Tümü