AKYOL’DAN KANDİL MESAJI

ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Akyol, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

22:17:45 | 2021-02-18

Mesajında bir kez daha Regaib Kandiline daha ulaşmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadıklarını belirten Bedirhan Akyol, şunları söyledi: ‘Cenab-ı Rabbimiz’in rahmet, bereket ve mağfiretinin adeta bir sağnak gibi yağdığı, kutlu ve bir o kadar da özel olan regaib kandilinin ülkemize, İslam Alemine ve bütün dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Cenab-ı Allah’ın bizlere bahşettiği, mübarek üç aylarda, adeta bir rahmet pınarında yıkanıp, manevi bir gül bahçesinde yaşıyor ve tarifi imkânsız huzur buluyoruz. Böylesi mukaddes kandil gecelerini ibadetle geçirenlerin dualarını, Cenab-ı Allah’ın kabul buyuracağı ve günahlarının af edileceği, Ayet-i Kerimeler ve pek çok Hadis-i Şeriflerde açıkça belirtilmiştir. Dolayısıyla bizim için manevi ganimetler değeri taşıyan üç aylar ve regaib kandilini, en iyi şekilde değerlendirerek, halis bir kalp ile Yüce Yaradanımız’a yönelmek suretiyle olabildiğince en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

 

Mübarek Recep ayına ulaşırken, Şaban ve Ramazan aylarının da müjdecisi olan bu müstesna gecede, bağrında, Cenab-ı Rabbimiz’in bizlere bahşettiği sayısız nimetler, lütuflar ve müjdeler barındırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük acılar yaşamakta olan, türlü badireler atlatan başta İslam Alemi olmak üzere, bütün mazlumların gözyaşlarının dinmesi ve acıların sona ermesine vesile olması dileğiyle, saygıdeğer halkımızın ve bütün dünya Müslümanlarının mübarek Regaib Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunarım’.




ETİKET :  

Tümü