AKYOL’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı, ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı ve Siyasetçi Bedirhan Akyol, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutladı.

17:37:14 | 2021-07-20

Bedirhan Akyol, mesajında ‘hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğinde’ bulunarak, şu görüşlere yer verdi: ‘Mübarek Kurban Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, sağlıklı ve bereketli bayramlar nasip etsin.

 

Heyecan ve özlemle beklediğimiz Kurban Bayramı’na kavuşmuş buluyoruz. Bizleri rahmeti ve merhametiyle koruyan, kollayan ve onurlandıran, sayısız nimetlere gark eden Yüce Allah'a, ne kadar şükürler etsek azdır, Manevi duygularımızın bütün bedenleri kapladığı ve zirve yaptığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, Bayramın manevi havasını çocuklarımız ve tüm sevdiklerimizle beraber doya doya yaşayacağız.

 

Ebediyete intikal etmiş, merhum ve merhume büyüklerimize için, Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, merhamet ve mağfiret niyaz edelim. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Rabbimiz; yapılan duaları geri çevirmez. Dualarımızın Cenab-ı Allah’ın, İzzeti Dergâhı’na iletilmesine, Kurban Bayramımızın vesile olmasını niyaz ediyorum. Cenabı Mevla’ya, niyazlarda bulunarak, özellikle başta bulaşıcı pandemi olmak üzere, her türlü sağlık sorunları nedeniyle şifa bekleyen bütün hastalarımız için şifalar dileyelim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Kurban Bayramını kutlar, aziz milletimiz ve İslam Âlemi başta olmak üzere, bütün dünya insanlarına, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket nasip eylemesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ZANA yapı Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı ve Siyasetçi Bedirhan Akyol mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutladı.

Tümü