Akyol’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, İş adamı ve siyasetçi Bedirhan Akyol, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

00:26:38 | 2022-01-10

ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, İş adamı ve siyasetçi Bedirhan Akyol, yayınladığı yazılı mesajında, basınımızın demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu kaydederek şu görüşlere yer verdi: ‘Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basınımız, demokrasimizin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan unsurların başında gelmektedir.

Günümüzde baş döndürücü hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artan basın kuruluşları, her türlü sorunları dile getirmeye ve ülkemiz gündemine ilişkin görüşlerin duyurulmasına, imkân tanıyarak haberleşme özgürlüğünü sağlamaktadır.


Görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren, meslek ilkelerine bağlı basın mensuplarımızın ifa ettikleri görev oldukça hassas ve yerine getirilme bakımından oldukça meşakkatlidir.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Basın, Milletimizin Müşterek Sesidir’ veciz ifadeleriyle, basınımızın bu önemli misyonunu en güzel şekilde ifade etmiştir.


Görevlerini özveriyle yerine getiren, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren, tüm basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar; Yüce Rabbim’den, bütün basın çalışanlarına, sağlık, mutluluk, huzur ve üstün başarılar niyaz ederim’.




ETİKET :   D.BAKIR/ ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı ve siyasetçi Bedirhan Akyol ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlad

Tümü