Altıntaş’dan Mübarek Kadir Gecesi Mesajı

D.BAKIR-Levent Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş ,mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak, bütün İslam Alemi’nin Kandili’ni kutladı. Mesajında, ‘Kadir Gecesi’nin içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğuna’ dikkati çeken, Selçuk Altıntaş şunları söyledi:

18:22:12 | 2024-04-05

‘Kadir Gecesi’nin faziletleri saymakla bitmez. Böylesi Mukaddes ve ulvi kandil geceleri, Cenab-ı Allah’ın yeni rahmetlerinin tecelli edeceğinin habercisi ve müjdecisidir.
Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde paha biçilemez hediyeler, lütüflar ve müjdelerle dolu, İlahi bir armağanıdır.
Bu kutlu gece, kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, bir duygu fırtınası yaşamamıza, arınmamıza, Alem-i İslam’ın ve bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olsun.

İbadetlerin feyzinden ve bereketinden olabildiğince yararlanabilmek için, ellerimizi semaya yükseltelim, huşu içinde Rabbimiz’e yönelelim.
Bu vesileyle rahmet ve mağfiret dolu kandillerde buluşmak dileğiyle, hepimizin mübarek Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyorum.Yüce Rabbim; yar ve yardımcımız olsun.




ETİKET :  

Tümü