ANADOLU DİZEL OTOMOTİV ISUZU SERVİSİ, KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR.

D.BAKIR- Anadolu Dizel Isuzu Yetkili Servisi Genel Müdürü Senai Ergünöz, hizmete girdikleri ilk günden bu yana, kurumsal kimlik anlayışıyla, çok yönlü çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

23:03:39 | 2021-11-14

Dünyaca ünlü Isuzu markası olarak, sürekli artan bir kalite anlayışıyla, dünya genelinde yüz milyonlarca insana, hizmet ettiklerini belirten Senai Ergünöz, ‘Dünyaca ünlü Japon Otomotiv Firması olan Isuzu’nun, ilk günden itibaren, paydaşlarına hep en üst düzeyde, kaliteli ürünler sunmaya devam ettiğini’ belirterek, şöyle devam etti:



‘Yüce Rabbim; biz insanları, dağları, okyanusları, görünen ve görünmeyen bütün varlıkların yanı sıra, dünyanın dışındaki bütün kâinatı, son derece harika ötesi bir şekilde yaratmıştır.


Biz insanların anatomik yapısını incelediğimizde de, harika ötesi bir tasarım ve sonsuz bir kudretin imzasını görmekteyiz.


İnsanların uzun ve sağlıklı bir ömür sürebilmesi ise dengeli beslenmesi ve düzenli olarak doktor kontrolünden geçerek, ileride ortaya çıkabilecek hastalıklara karşı önceden önlem alması ile mümkündür.


İnsanların uzun ve sağlıklı bir ömür sürebilmesi ise dengeli beslenmesi ve düzenli olarak doktor kontrolünden geçerek, ileride ortaya çıkabilecek hastalıklara karşı önceden önlem alması ile mümkündür.

Aynı durum, en son teknoloji ile üretilen ve halkımızın beğenisine sunulan Isuzu Otomotivler için de geçerlidir. Isuzu Otomotivlerin, yıllar boyunca sorunsuz olarak müşterilerimize yol ve iş arkadaşlığı yapabilmesi için, kuşkusuz bazı hususlara dikkat etmemiz gerekmekte Otomotiv sektöründe ‘Servis’ anlayışına yeni bir boyut kazandıran Isuzu firmasının Yetkili Otomotiv Servisi olarak, ailemizin birer parçası olarak gördüğümüz kıymetli müşterilerimizi, birtakım hususlarda zaman zaman bilgilendiriyoruz.


Araçlarınızı, işin ehli olan, Çalışanlarım deneyimleri ile Şanlıurfa yolu 5. Kilometre üzerinde bulunan 3. Sanayi Sitesi 5. Sokak No:46’de hizmet sunan Anadolu Dizel Otomotiv Isuzu Servisimize getirin.


TAM 1900 METRE KARELİK BİR KAPALI ALANDA, ÇÖZÜMLER ÜRETİLİYOR

Sektörünün tecrübeli ve duayen ustalarından oluşan teknisyenlerimiz eşliğinde, 1900 metre kare devasa büyüklüğe sahip kapalı alanda Anadolu Dizel Isuzu Servisimiz, Klima, Kaporta ve Kaporta Hasar Danışmanlığı ve Mekanik bölümlerimiz ile hizmet sunmaktadır.


Paydaşlarımıza tavsiyemiz, Araçlarını düzenli olarak getirmeleri ve periyodik bakımlarını zamanında yaptırmalarıdır. Sürüş emniyeti ve maksimum çalışma tasarrufu temin etmek için, periyodik bakım ve kontrolleri, araç ile birlikte teslim edilen tanıtma ve kullanma kılavuzunda belirtilen bakım programına göre Anadolu Dizel Otomotiv Isuzu yetkili servisinde yaptırmalarını önemle tavsiye ediyor.


Ekmek teknemiz olan araçlarımızın en üst düzeyde, teknolojinin son olanakları eşliğinde, deneyimli teknik ekibimiz eşliğinde bakım ve onarımlarının yapılması noktasında, fabrika desteği ile orijinal parçalar kullanılmakta olup, yine fabrikanın sunmuş olduğu iskontoları müşterilerimize sunmaktayız.


HAYATINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

2 Adet Yol Yardım Hizmetimiz ile 7/24 müşterilerimizin yardımına koşuyoruz. İşletmemizin Kurumsal Kimliğinin geliştirilmesi ve müşteri odaklı ilişkiler kurulması, bizim için çok önemli hususlar. Çalışanlarımızın iş ortamında rahat etmeleri açısından Yemekhane, duş ve konferans salonu dinlenme alanları ile tesisimizi donattık. Bize bu imkânları sunan Anadolu Dizel Otomotiv Servisi Yönetim Kurulu Başkanı İşletme sahibi Muhammed Ahmed Şimşek’e teşekkür ediyoruz. Müşterilerimize bekleme salonumuzda güler yüzle ve samimi bir ortamda çay, kahve ikramı yapılmakta olup, öğlen yemeklerinde de misafir olarak ağırlamaktayız.”


Tüm Diyarbakırlı hemşerilerimiz iş yerimize davetlidir. Unutmamak gerekir ki, insan hayatı ihmale ve ertelemeye gelmez. Hayatınız bizim için önemlidir.

Fabrika çıkışlı orijinal yedek parçalarımız, bilgisayar yardımıyla yapılan tespit ve bakım çalışmalarımız, deneyimli ve güler yüzlü personellerimizin sunduğu tüm imkânlardan yararlanmak isteyen tüm müşterilerimizi, Şanlıurfa Yolu 3. Sanayi Sitesinde bulunan Yetkili Servisimize bekliyoruz’.

 

HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :  

Tümü