Asena, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet ediyor

Yenişehir ilçesindeki yerel seçimlerin heyecanı artarken, AK Parti'nin adayı Doç. Dr. Muhammet Asena, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılmaya davet ediyor.

13:26:37 | 2024-03-26

Asena, seçim kampanyası kapsamında gittiği yerlerde, Erdoğan'ın 27 Mart Çarşamba günü saat 12:00'da İstasyon Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge tüm vatandaşları katılmaya çağırdı.


Doç. Dr. Muhammet Asena, halka hitaben yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yapacağı ziyaret büyük önem taşıyor. Bu buluşmada, kentimizin geleceği için atılacak adımlar değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Yenişehir'imizi kentimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için bir araya gelmeliyiz. Bu nedenle tüm hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızın mitingine davet ediyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti, ilçede siyasi atmosferi hareketlendirdi. AK Parti'nin Yenişehir adayı olarak gösterdiği Doç. Dr. Muhammet Asena, bu ziyaretin seçim sürecine olumlu etki yapacağını düşünüyor.

Asena, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşecek mitingin, AK Parti'nin seçim kampanyasına ivme kazandıracağını ifade etti.




ETİKET :   AK Parti Muhammet Asena Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena

Tümü