ATLI: HALKIMIZIN KANDİLİNİ, EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

D.BAKIR/ Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı, bir kez daha Mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

17:53:35 | 2023-04-16

‘Bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve heyecanını milletçe yaşıyoruz’ diyen Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


‘Rahmet denizlerinin adeta şaha kalkarak, bütün dünyayı sarıp sarmaladığı, On Bir Ayın sultanı Ramazanı Şerif’in bereketine, bereket katan Kadir Gecesinin, sayısız ve sonsuz müjdeler ile bin aydan daha hayırlı bir gece olduğu buyrulmuştur. Tadına doyum olmayan, manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşarak taçlanmakta ve bizleri Bayram’a ulaştıran manevi bir bağ tamamlanmaktadır’.
‘Sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak ihsan edildiği Kadir Gecesi’nin, aynı zamanda kalplerimize doğru manevi bir yolculuk olduğunun altını çizen Fesih Atlı, şöyle devam etti:


‘İç dünyamıza yönelerek hayırlı ve güzel davranışlarımızı artırmaya çalışacağız. Bu kutlu gün ve geceleri değerlendirirken, İbadet, Dua, Namaz ve Zikirlerimizi, hayatımızın tamamına yaymaya çalışacağız.
Cenab-ı Allah’ın; sonsuz ve sınırsız rahmet, merhamet ve mağfiretinin bütün kâinatı kapladığı bu kutlu gün ve geceler, tarifi olanaksız güzellikleri de beraberinde getirmektedir.
Sinelerimizin dostluklara açıldığı bu mübarek gecede, bütün dünyada adeta hayatı felç eden ve milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı hastalıklara bir daha duçar olmamak, deprem, sel felaketleri, kaza, bela ve musibetlerden bizleri muhafaza buyurması için, Yüce Rabbimiz’e dualar ve niyazlarımızla yalvaracağız.


Bu doğrultuda, kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, bütün dünyada zulümlerin ve gözyaşlarının dinerek, sağlık, huzur ve esenlik dolu günlere bizleri yeniden kavuşturmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı

Tümü