Atlı ve Çelik ailesinin mutlu günü

21:39:28 | 2021-09-06

Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Atlı ailesinin oğlu Yakup ile Çelik ailesinin kızı Yağmur hayatlarını birleştirdi. Kuran-ı Kerim tilavetlerinin ve ilahilerin seslendirildiği mevlüt töreniyle hayatlarını birleştiren çifti aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Paradise Düğün Salonu’nda Covid tedbirlerinin en üst seviyede alındığı, davetlilerin mesafeli oturduğu ve mevlit okutulan düğün töreni ile dünya evine giren Yakup Atlı ve Yağmur Çelik unutulmaz bir gece yaşadı. Kuran-ı Kerim Tilavetlerinin ve ilahilerin seslendirildiği törende Atlı ve Çelik ailesinin misafirperverliği göz doldururken, 850 davetlinin katıldığı törene ayrıca çok sayıda çelenk ve tebrik mesajı gönderildi.

Örnek bir ev sahipliği sergilenen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  Düğüne gelen misafirleri kapıda ağırlayan damadın babası Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı, düğün sonrasında, davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdi. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen aileler, davetlilerden tam not aldılar.

Gece nin sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın babası Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı ve gelinin babası M.Zeki Çelik ortak açıklama yaparak şunları söyledi:

Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımıza, sevdiklerimize, STK Başkanlarına ve yöneticilerine, esnaflarımıza, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, kanat önderlerimize, siyasilerimize, dernek başkanlarımıza, doktorlarımıza ve iş adamlarımıza böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden darısı evlatlarının başlarına gelsin inşallah.

 




ETİKET :  

Tümü