AVCI: TARİFİ İMKÂNSIZ BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ

D.BAKIR- Özel Sınav Koleji Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Avcı, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

21:33:15 | 2020-10-28

Bütün Kandil Gecelerin, manevi birer hazine değeri taşıdığına dikkati çeken Özel Sınav Koleji Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Avcı,mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Bu mübarek gece kusur ve günahlarımızdan tövbe ve istiğfarda bulunmalıyız.

 

Diğer kutlu zamanlar gibi Mevlid Kandili de, özümüze dönerek, gaflet içinde geçen günlerimizi sorgulama, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe edip bağışlanma dileme, kendimizi ve irademizi yenileme zamanıdır. İşlediğimiz hatalardan ve günahlardan dolayı Yüce Mevlamız’ın kudsi huzurunda, derin bir mahcubiyet ve pişmanlık duyarak, günahlara bir daha dönmemek üzere yüz çevirme, hayatımızda yeni ve tertemiz bir sayfa açmaya karar verelim. Günahlarla kirlenen ruhumuzu, İbadetlerle yıkayarak, Allah’ın izniyle, yeniden dirilelim ve selamete erelim. Kutlu Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) salatü selâm okuyalım. Çünkü Kur'an-ı Kerîm, Cenâb-ı Hakk'ın insanlığı şereflendirdiği son ve kutlu mesajıdır.

 

Hazreti Muhammed Efendimizin (S.A.V.) örnek hayatı ve ahlakını okuyup iyice anlamak ve bizden sonrakilere gereği gibi anlatabilmek açısından da, bu Kutlu Gece, önem taşımaktadır. Peygamber Efendimizin (S.A.V.) sünnetinin şahsi hayatımıza, iş hayatımıza ve ev hayatımıza uygulayabilmenin gayretlerini gösterelim. İşte bu Mukaddes günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Mevlid Kandili tadında, ve bereketinde olması dileğiyle, Kandiliniz mübarek olsun’.




ETİKET :  

Tümü