AVŞAR:BUGÜN, KUCAKLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

D.BAKIR/ Diyarbekirspor Kulübü Önceki dönem Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

21:00:11 | 2023-04-20

Bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın hazzı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Veysi Avşar, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Heyecan ve özlemle beklediğimiz Mübarek Ramazan Bayramı tüm halkımıza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Herkese hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileklerimizi iletiyorum. Bu kutlu zaman diliminde, saygıdeğer halkımız ve Ümmeti Muhammed’in Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım.


Cenabı Allah; bu mukaddes gün ve geceler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. Bu müstesna günlerde, bütün dualarımızın, Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.
Yaşadığımız mübarek günler, paha biçilemez manevi birer değer taşımaktadır. Hüzünleri paylaşıp azaltacağımız, sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltacağımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin.


Bu bayram, deprem felaketleri ve sel baskınlarında hayatlarını kaybedenlerin ilk bayramı. Sabah namazı sonrasında, kabristanlara giderek, hem doğal afetlerde hayatını kaybeden, hem de vefat etmiş bütün akraba ve yakınlarımızı, Rahmetle anacağız.


Bu özel günlerde, kulağı telefonda olan büyüklerimizi ve ekonomik durumları elverişli olmayanları arayarak, bayramlarını kutlayacağız. Komşularımızla bayramlaşacak, yetim ve yoksulları ziyaret edecek, onları sevindireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramımızın tüm sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini niyaz ediyor; Yüce Rabbim’den, ülkemiz ve bütün İslam Âlemine, sağlık, sıhhat, şifa bekleyen hastalara şifalar nasip etmesi dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyorum’.




ETİKET :   D.BAKIR/ Diyarbekirspor Kulübü Önceki dönem Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar

Tümü