‘BABALARIMIZ BİRER FEDAKÂRLIK SİMGESİDİR’

İleri Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, yazılı bir mesaj yayınlayarak, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesaj yayımladı.

03:50:25 | 2020-06-21

Bir baba olarak, 21 Haziran Pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla, tüm babaların bu özel günlerini kutladığını belirten İleri Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, şunları söyledi:

‘Yaşamımızın her anında annelerimiz ile birlikte en değerli varlığımız babalarımızı saygıyla selamlıyorum. Bizim geleneğimizde babalar, toplumdaki saygı, sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Toplumumuzun çekirdeği olan aile, toplumsal değerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır.

 

 

Babalarımız aile için saygı, sorumluluk, güven ve huzur sembolüdür. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

 

Bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak annelerimizle birlikte yaşantımıza yön vermede bize hep örnek olmuştur. Onların özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmuşlardır. Hayat boyunca maddi ve manevi tüm imkânlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhametli olan, tecrübeleri ile yol gösterici olan, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, Yüce Rabbim’den hepsine aileleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyorum.




ETİKET :   İleri Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri yazılı bir mesaj yayınlayarak

Tümü