BAŞKAN ADAYI ASENA GENÇ ÇİFTLERİ EVLENDİRDİ

Ak parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç dr muhammet ASENA yoğun çalışma temposuna rağmen halkın içinden biri olduğunu her fırsatta gösteriyor.

19:35:07 | 2024-03-20

Ak parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç dr Muhammet Asena seçim çalışması nedeniyle çeşitli programlar da bulunuyor , düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor, onlarla birlikte unutulmaz güzel anlara tanıklık ediyor.

Esmer ve gezici Ailesinin Mutlu Günü

Ak parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç dr Muhammet Asena , birbirini seven evlenmek isteyen ancak maddi imkanı olmayan genç çifte destek oldu. Seçim bürosuna gelerek sorunlarını anlatan çifti geri çevirmeyip bir hafta içinde düğün yapma sözü vererek mutluluklarına ortak olmak istedi .
Ekibine verdiği talimat ile kısa sürede planlanan Esmer ve Gezici çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluklar dileyip, onlarla birlikte o güzel anlara eşlikde etti.

Projeler arasında sosyal tesis de var

Düğün arasında kısa bir demeçte veren Asena , projelerimiz arasında maddi imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamayan gençlerimiz için
Kuracağımız sosyal tesisimiz de var , bu tesis de düğün ve nişan salonları da açıyoruz. Bu salonlar da ücretsiz olacaktır ve maddi imkansızlık nedeniyle evlenemeyen gençlerimiz gönül rahatlığıyla tesisimizden faydalanacaktır dedi.

Gelin ve damatın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren başkan adayı Asena genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı.




ETİKET :  

Tümü