Başkan Akmeşe’den Mübarek Ramazan Bayramı Mesajı

Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, İslam Alemi olarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

09:46:05 | 2024-04-09

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe , halkımızın ve bütün İslam Aleminin Bayramını kutlayarak, şu görüşleri dile getirdi: Her şeyden önce hep bir arada, sevgi dolu, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Alemi'ne nice huzurlu, bereketli ve sağlıklı bayramlar yaşamayı nasip buyursun. Ulvi duygularımızın bütün bedenleri kapladığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, Bayramın manevi havasından olabildiğince faydalanmaya çalışalım. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir.

Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Ramazan Ayının müthiş bereketli günlerinden sonra kavuştuğumuz Mübarek Bayramı, hepimize mutluluklar ve esenlikler getirsin. Bir kez daha kavuştuğumuz, Mübarek Ramazan Bayramı'nda bol bol dualar ederek, Yüce Rabbim'e niyazlarda bulunalım. Mutluluk, huzur ve hayırlarla dolu bir Bayram temenni temennisiyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.


Adeta iple çektiğimiz özlemle yolunu gözlediğimiz bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş bulunuyoruz. Böylesi kutsi günlerde, yeni kardeşliklere vesile olalım. Manevi bir hazla, varalım yüce Allaha. Böylelikle erişelim hep beraber bayramın tadına doyumsuz güzelliklerine. Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Yüce Rabbimden niyaz ederim.




ETİKET :  

Tümü