Başkan Ocak’tan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

D.BAKIR/ Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, yayınladığı mesajda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

20:29:18 | 2024-01-09

Başkan Raşit Ocak , mesajında şunları söyledi:

‘Evvela, şu hususu belirtmek isterim ki, gazetecilik, özel ve hassas bir vazifedir. Adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle, çalışmalarını otokontrolden geçiren, temel işlevi bilgi akışını sağlayarak, toplumsal olaylara ayna tutmak olan medya, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir.


İletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşümle, bilgi ve habere erişim kanallarının hızlandığı günümüzde, basın mensupları, doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak, önemli bir görev icra etmekteler.

Çeşitli konulura dair gelişmelerin, bilgi paylaşımının en hızlı yayıldığı mecra olarak gelen sosyal medya, hepimizin hayatında önemli bir yer edinmiş durumda. Ancak, kuşku yok ki, bu durum, birçok sıkıntıyı da beraberinde getirmekte.

Diyarbakır’ın yanı sıra, ülkemiz ve dünyada vuku bulan gelişmeleri doğru şekilde algılayıp yorumlayarak halkımızın bilgilendirilmesinde, basın yayın kuruluşlarının son derece etkin rolü bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunun sesi olan, müspet yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın çalışanlarını  tebrik ediyor; Cenab-ı Allah’tan, bütün basın yayın kuruluşlarımız ve mensuplarına, en kalbi duygularımla sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum’.




ETİKET :   Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak

Tümü