Bedirhan Akyol’dan Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezini ziyaret

Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Polis Haber Noktası etti. Akyol “Başkan adayı olarak sahanın her yerindeyiz” dedi.

15:02:20 | 2024-03-25

Kadim kent olan Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinde garip ve gurabanın bulunduğu  her alanda geleceğe taşıyacak projelere imza atmak için Bağlar İlçesine değer katacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Akyol, tüm yatırım, proje ve hizmetlerinde, kentteki kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile istişareler halinde ortak aklı ön planda tutmaya ayrı bir özen gösteriyor.

Bu kapsamda sık sık kamu kurum kuruluşları idarecileri ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Bedirhan Akyol, Diyarbakır İl Merkezinde faaliyet gösteren STK’lardan Polis Haber Noktası Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Bedirhan Akyol, Polis Haber Noktası Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezini ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Derneğin Genel Merkez Yönetimi, Diyarbakır İl Temsilciliği ve üyeleriyle sohbet eden Akyol, “STK olarak bu şehrin sorunlarını en az bizim kadar biliyorsunuz, destekleriniz ile el birliği ve güç birliği ile bu sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

Polis Haber Noktası Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Senai Ergünöz, Başkan Akyol’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizin desteğinizi her zaman olacağına inanıyoruz, faaliyetlerimizde, çalışmalarımızda. Diyarbakır’da önde gelen değerlerdensiniz” ifadelerini kullandı.

 “Başkan Adayı Olarak Sahanın Her Yerindeyiz”

 

Bağlar’ın belediyecilik adına herkes tarafından takdir toplayacağı hizmetlere imza atacağını vurgulayan Başkan adayı Akyol, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Belediye Başkan adayı olarak sahanın her yerindeyiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, hepsini bağrımıza basmak suretiyle onlara hizmet etmeyi önemsiyor ve bu yönde gayret gösteriyoruz. Çünkü bizim kültürümüzde insanların hayırlısı onlara hizmeti edendir diyen bir anlayış. Bize bu anlayışı adeta dua olarak, temenni olarak, en güzel şekliyle ona layık olmaya gayret göstererek, çalışıyoruz.”

Bedirhan Akyol, sivil toplum kuruluşları ile dayanışma içerisinde çalıştıklarını da belirterek, sivil toplum teşkilatlarıyla yapmış olduğu çalışmalarla destek verme yolunda gayret gösteriyor. dedi.




ETİKET :  

Tümü