Bir teşekkür belgeside Karakoç Şirketler Grubuna

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda Kayapınar SGK Şube Müdürü Şehnaz Kutlu, Burç Güvenlik Karakoç Koruma ve Özel Güvenlik, Karakoç Sosyal Hizmetler Ltd. Şti. Karakoç Emlak Arsa Ofisi Şirketler Grubu istihdama katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

22:24:56 | 2021-05-22

Diyarbakır Sosyal Güvenlik Kurumu İsmail Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda Şube Müdürü Şehnaz Kutlu, Diyarbakır’da istihdama katkı sağlayan firmalara törende teşekkür belgesi verdi. Belgelerden birisi de Burç Güvenlik Karakoç Koruma ve Özel Güvenlik, Karakoç Sosyal Hizmetler Ltd. Şti. Karakoç Emlak Arsa Ofisi Şirketler Grubu’na takdim edildi.


Kutlu belge taktim töreninde yaptığı konuşmada, "Zor zamanlardan geçtiğimiz bu yıllarda, zor şartlarda insanlara iş ve aş imkanı sağlayan iş insanlarına teşekkür ediyoruz. Kurum Başkanımız İsmail Yılmaz beyin imzası ile son beş yıldır primini düzenli ödeyen ve bildirgelerini süresinde veren işverenlerimize yönelik teşekkür belgesi takdim ediyoruz.



Diyarbakır, hızlı gelişen ve büyüyen bir şehir. Şehrimizin istihdamına katkı sağlayan Burç Güvenlik Karakoç Koruma ve Özel Güvenlik , Karakoç Sosyal Hizmetler Ltd. Şti. Karakoç Emlak Arsa Ofisi Şirketler Grubu Başkanı Musa Karakoç’u tebrik ediyorum. Devletimiz tüm imkanlarıyla hem sanayicisinin, hem de esnafının yanındadır” dedi.




Teşekkür belgesini alan Başkanı Musa Karakoç ise, Şirket bünyemizde çalışan sitelerde özel Kamu kurum sektöründe personel çalıştırmaktayız. Pandemi döneminde de çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Günden güne büyümeye devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte bizler istihdama katkı sağlayıp, işlerimizi durmadan devam ettirirken desteklerini esirgemeyen devlet yetkililerimize de teşekkürlerimizi sunarız.




Burç Güvenlik Karakoç Koruma ve Özel Güvenlik  ,Karakoç Sosyal Hizmetler Ltd. Şti. Karakoç Emlak Arsa Ofisi Şirketler Grubu  Genel Müdürü şunları söyledi;

İşçi kardeşlerimizin sigortalarını 17 yıldır zamanında yatırdığımızdan ve dürüstçe  çalıştığımızdan dolayı mutluyuz. Firma adına personel müdürümüz Necati Sözük ve Mali Müşavirimiz Ramazan Demir ,Şahin Girizhan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu belgeyi layık gören SGK Şube Müdürümüz Şeynaz Kutlu’ya bizler de teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü