BU GECE, BİN AYDAN DAHA HAYIRLI BİR GECE

11:51:59 | 2021-05-08

D.BAKIR- Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, ‘İçinde Kadir Gecesi olmayan, bin aydan daha hayırlı bir geceye, bir kez daha daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yayınladığı duygu dolu mesajında şu görüşleri dile getirdi:

‘Kadir gecesi, İnsanlık Aleminin kurtuluş reçetesi olan Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, son derece bereketli bin aydan hayırlı olan gecedir.

Yüce Rabbimiz’e, bizleri bir kez daha böylesi kutsi ve maneviyatı yüksek, birçok nimetler ve ihsanları barındıran bir geceye kavuşturduğu için, ne kadar şükürler etsek azdır.

Bu Mukaddes Kadir Gecesi’nde bolca namaz kılıp, istiğfar eder, ellerimizi semaya kaldırarak Yüce Rabbimiz’e dualar edeceğiz. Ayrıca Kur'an okuyup, tefekkür edecek ve nefis muhasebesi yaparak, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olması niyazıyla, hayatımıza yön verecek yeni kararları tatbiki konusunda kararlar alacağız.

‘Kadir’ kelime anlamıyla ‘Azamet’ ‘Şeref’ anlamlarına gelmektedir. Yani Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes gece vasıtasıyla bir kez daha onurlandırmaktadır. Kadir Gecesi’nin rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya, sözcükler yetmez.

Cenab-ı Allah’ın emriyle, Cebrail Aleyhisselam başta olmak üzere melekler, gece boyunca, sabah ezanına kadar dünyaya inerler.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin, aziz vatanımız başta olmak üzere, bütün insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü