BU GECE DUALARDA BULUŞALIM

Ak Parti Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Başkan İbrahim Lale, mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Değerini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı, adeta zamanın durup, insanlık Âleminin sonsuz bir rahmet, merhamet ve mağfiret kuşağıyla sarıp sarmalanacağı bir kutsi geceye daha kavuşmanın huzur ve tarifiz heyecanını yaşıyoruz. Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.

Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde sonsuz hediyeler ve müjdelerle dolu bir lütfudur.

Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanmaya çalışalım.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes gecenin hatırına, ülkemizi ve İslam Alemi’ni her türlü şer odaklarının kirli tuzaklarından, bulaşıcı salgın hastalık başta olmak üzere, tüm hastalıklardan, kaza ve belalardan muhafaza eylesin.

Bu kutsi zaman diliminde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum. Kadir Gecesi, kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, bir duygu fırtınası yaşamamıza, arınmamıza, Âlemi İslam’ın ve bütün insanlığın kutlu değerlerle onurlanmasına vesile olsun.

İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadı ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam aleminin Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.