‘BU KUTLU YOLDAN DÖNMEK YOK’

SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı , Rahmetlerin adeta yağmur gibi yağdığı bir mübarek Ramazanı Şerif’e daha kavuştuklarını belirtti.

16:18:31 | 2021-04-12

SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı, Mübarek Ramazanı Şerif dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bizleri bir kez daha 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşturduğu için Cenab-ı Allah’a, sayısız şükürler ediyoruz.

 

Ramazan ayı, mübarek üç ayların son halkasıdır. Bu mübarek ayda rahmet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.), rahmet ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı Mukaddes Ramazan ayında içtenlikle yapılan dualar, ibadetler ve iyiliklerin, Yüce Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir’. TEMİZLİK VE DEZENFEKTEYE İHTİMAM GÖSTERELİM SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı , dünya genelinde etkili olan bulaşıcı (KOVİD-19) pandemi nedeniyle, uygulamakta olduğumuz bir dizi tedbirlere, riayet etmemiz gerektiğini belirterek, şöyle devam etti: ‘Mübarek Ramazan Ayı, yardımlaşma, dayanışma, sabır ve bereket ayıdır.

 

Öncelikle, bu mübarek ayın hürmetine, Cenab-ı Rabbim’den ülkemize, İslam Âlemi ve bütün dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyorum. İnsanlık tarihi boyunca yaşanan en zorlu süreçlerden birini yaşamaktayız. Bu süreçte, temizlik, dezenfekte, sosyal mesafe, maske ve temas gibi hayati konulara özen gösterelim. Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın da yoğun bakım ünitelerinde tedavi gördüğü ve ölümün kıyısında gezindiği bu zorlu dönemeçte, bütün insanlık aleminin yaşadığı sıkıntıların bir an önce sona ermesi, Cenab-ı Allah’tan en büyük niyazımızdır. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda, milletimiz ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin, ülkemize ve bütün dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü