BUGÜN, SON DERECE ÖZEL BİR ZAMAN DİLİMİNDEYİZ

12:31:47 | 2021-05-08

D.BAKIR- Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

Bir kez daha Kadir Gecesi’ne kavuşmanın tarifsiz hazzı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

İlahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, pek çok hayır ve hasenatın yapıldığı 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’in sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.

Yüce Rabbimiz’in ‘Bin Aydan Daha Hayırlı Olduğunu’ Buyurduğu, Mukaddes Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmamızın sevinç ve mutluluğunu hep beraber yaşamaktayız.

Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan, iç âlemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kâinatın anlamını ve mahiyetini bize anlatan, en kutsal gecedir.

Aynı zamanda Leylei Kadir, kâinatı şereflendiren Mukaddes Kitabımız Kuran’ı Kerim’in nazil olduğu şanlı gecedir. Bu gece Kuran’ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul buyrulduğu, kutlu bir gecedir.

Bin aydan daha hayırlı olduğu, Kur’anı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, hepimizin içi kıpır kıpır.

Tarifsiz bir heyecan ve tatlı bir telaş yaşamaktayız. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu Müstesna ve Muazzez Gece’nin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle Rahmet ve mağfiret dolu Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyor, başta aziz milletimiz ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, bütün dünya insanlarının yaşadığımız zorlu süreçten kurtulmasını, Yüce Rabbim’dan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü