BÜTÜN GÜNLERİNİZİN BAYRAM TADINDA GEÇMESİ DİLEĞİYLE

D.BAKIR/ Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı,, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

23:28:37 | 2022-05-01

Mesajında, ‘Dostluk, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı,, duygularını şöyle dile getirdi:


‘Evvela, bütün halkımıza ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.


Adaletin terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ve niyazlarımızı ulaştırarak, ağ ve mağfiret niyaz edeceğiz.
.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gün ve gecelerin, bütün insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü