BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN

08:51:07 | 2021-05-13

Diyarbakır Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Otu, , yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 Diyarbakır Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Otu, , Ramazan Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

 

‘Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Rahmet, merhamet ve mağfiretini kesintisiz yağdırdığı böylesi ulvi günleri, bizlere bir kez daha nasip buyurdu. Bu vesileyle Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi ve hoşgörü ikliminin hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.

Ramazan Bayramı’nın, başta yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımız olmak üzere, hepinizin geleceğe dair umutlarının yeşermesi ve gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.

ZORLAŞTIRMAYALIM, KOLAYLAŞTIRALIM

Böylesine ulvi günlerde, hepimiz birbirimize manevi duygularla yaklaşalım. Kırgınlıklar, dargınlıkları bitirelim. Başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere, herkesi mutlu edelim. Kasvet, keder ve umutsuzluğu silip atalım hayatımızdan.

Cenab-ı Allah'a, dualarımız ve niyazlarımızda buluşalım. Yüce Rabbimiz’e, bütün dünyanın yaşadığı bulaşıcı salgın hastalığın bitmesi, Filistinli kardeşlerimizi, kadın, çoluk, çocuk demeden vahşice katleden İsrail zulmünün sona ermesi için dualarımızda, secdelerimizde buluşalım, yakaralım.

Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas hemşehrilerimiz, halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah’tan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim’.




ETİKET :  

Tümü