Cem Karadağ Büyük Kurultay için Türkiye’ye geliyor

21:29:59 | 2021-09-18

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Başkanı Cem Karadağ 26 Eylül de yapılacak olan Çare Kurultayı için bugün Türkiye’ye geliyor. Avrupa da kısa zaman da teşkilatlanmaları hızlı bir şekilde yaparak Türkiye Değişim Partisini bütün Avrupa’ya çok iyi bir şekilde tanıtan gittiği her yerde gerek Avrupa gerek Türkiye de gönüllere taht kuran Mustafa Sarıgül’ün partisin de vazgeçilmez olan   Cem Karadağ 26 Eylül de ki Çare kurultayı için bugun akşam saatlerinde Ankara’da olacak.

Cem Karadağ her ay en az 2 kez Türkiye ziyareti yaparak çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. Cem KARADAĞ ile yaptığımız röportajda şunları söyledi;

 ‘’ 20 Aralık İnsanlığa saygı gününde kurulan Türkiye Değişim Partimizin artık büyük kurultayına sadece sayılı günler kalmıştır.. Biz bu Ülke de değişim olacağını bu Değişimi de Türkiye Değişim Partisinin yapacağını söylemiştik ama insanlar bize tereddütle bakmışlardı, şimdi ise bu değişimi bütün halkımız bütün Türkiye olarak söylüyor.. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ile gurur duyuyorum, iyi ki böyle bir Genel Başkana sahibiz diyerek 26 Eylül de yapılacak olan büyük kurultayımıza herkesi bekliyoruz dedi..




ETİKET :  

Tümü