Çerçi'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, en samimi duygularıyla kutladıklarını belirtti. Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, şunları söyledi:

19:37:31 | 2024-04-30

‘Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile milli gelire katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazanma derdinde olan ve emeğinden başka bir gücü olmayan emekçi kardeşlerimizin toplumumuzda yeri doldurulamaz derecede önemi var. Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.


Alın teri, emek ve helal kazancı yücelten, üretim ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını almaları, çalışma şartlarının iyileştirilip, iş kazalarının sıfıra indirilerek, çalışanların hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaları, hepimizin ortak dileğidir. Üretim sektörlerinde özveriyle çalışmalarını sürdüren işçi ve emekçi kardeşlerimiz, bir yandan evlerine helal lokma götürmeye çalışırken aynı zamanda ülkemizin kalkınması ve refahı için önemli rol üstlenmekteler.

Emekçi ve işçi kardeşlerimizle beraber coşku içinde, kitlesel kalabalıklarla kutlama yapabileceğimiz, sağlıklı ve huzurlu günlere, bizleri bir kez daha kavuşturmasını niyaz ediyoruz’.




ETİKET :  

Tümü