Çiçek ’den 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Zafran Yemek Ltd.Şti .Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Burhan Çiçek, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

11:33:25 | 2024-01-10

Günümüzün en dinamik ve en fedakarlık isteyen mesleklerinden birisi olduğunu vurgulayan Zafran Yemek Ltd.Şti .Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Burhan Çiçek mesajında; “Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak gördüğümüz basın; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Gazeteciler bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynarlar.


İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olurlar. Bu açıdan gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, yerel gazete, dergi, radyo, televizyonlarımızın ve ulusal ajans temsilcilerini ve emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.




ETİKET :   Zafran Yemek Ltd.Şti .Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Burhan Çiçek

Tümü