Cumhurbaşkanı Erdoğan ve gençlere tatlı Sıtkı Usta’dan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için geldiği Diyarbakır’da gençlerle bir araya geldi.

13:09:04 | 2021-07-10

Hoş bir sohbet ortamında geçen gençlerle buluşma etkinliğinde Diyarbakır Valiliği tarafından Diyarbakır’ın meşhur kadayıfçısı Sıtkı Ustadan sipariş edilen tatlılar ile sohbeti daha çok koyulaştırdı.



Diyarbakır’da hem istihdama hemde damak tadına katkı sağlayan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta yaptığı birbirinden lezzetli tatlılarla hem Diyarbakırlıları hemde Diyarbakır’a gelen misafirleri mutlu etmeyi başarıyor.



Son olarak dün Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan buluştuğu gençlerle Sıtkı Usta’nın meşhur tatlılarından tatmayı ihmal etmediler.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bir araya geldiği gençlere Diyarbakır Valiliği tarafından sipariş edilen Diyarbakır’ın meşhur burma kadayıfını ikram ettiklerini belirten Ahmet Altunbay, “Sayın Cumhurbaşkanımızla Diyarbakır’da Gençlerle Buluşma Programında valilik tarafından siparis edilen Diyarbakır’ın Tescilli Sıtkı Usta Burma Kadayıfını ikram ettik.



Güzel sohbetlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a ve Diyarbakır İl Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’na Sıtkı Usta Ailesi olarak güzel ve tatlı sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


ÖZEL HABER YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü