Danışman’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesajı

Uluslararası Yardım Eli Derneği Genel Başkanı Dr.Sadık Danışman, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

19:25:14 | 2023-06-26

Uluslararası Yardım Eli Derneği Genel Başkanı Dr.Sadık Danışman, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Dostluklar, kardeşlikler ve bütün güzelliklerin harman olduğu, kutsi değere sahip bir Bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Evvela, bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.
Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştırmaya çalışacağız.


Bu Mukaddes Bayram günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, Yüce Rabbimiz’e dualarımız ve niyazlarımızla ulaştırmaya çalışalım.
Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık olduğu Bayramın, ülkemiz ve Ümmeti Muhammed olmak üzere, dünyada yaşanan bütün sorunlarımızdan kurtulmamıza vesile olmasını dileyelim.


Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatandaşlarımızın ve İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   Uluslararası Yardım Eli Derneği Genel Başkanı Dr.Sadık Danışman

Tümü