Diclekent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bayramda açık

18:53:18 | 2021-05-14

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde bulunan Diclekent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan’da olduğu gibi bayramda da hizmet vermeye devam edecek.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu yaptığı açıklamada Ramazan bayramı nedeni ile Diclekent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Polikliniğinin açık olacağı ve 24 saat hizmet vereceği bilgisini verdi.

“HASTALARIMIZA EN GÜZEL HİZMETİ VERİYORUZ”

Diyarbakırlıların diş sağlığı açısından şanslı olduğunu dile getiren Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu, “Diyarbakır’da yaşayan vatandaşlar diş sağlığı açısından oldukça şanslılar. Nedeni ise, şehrimizde çok sayıda tam teşeküllü diş hastanesi ve poliklinikleri bulunuyor. Hastalarımıza en güzel ve en sağlıklı hizmeti veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.

“SON TEKNOLOJİNİN CİHAZLARINI KULLANIYORUZ”

Ramazan ayı süresince hastanelerinde hizmet verdiklerini de dile getiren Başhekim İnceoğlu, “Ramazan ayında hastanelerimizde pandemi kurallarına uygun bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verdik. Bunun yanı sıra hastalarımız için son teknolojinin cihazlarını kullanıyoruz. Bu süre içerisinde günde ortalama 650’ye yakın hastamıza hizmet verdik. Ramazan Bayramı süresince de Diclekent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde hizmete devam edeceğiz.

Randevu sisteminin kapalı olduğu hastanemizde, hastalarımız acil durumlarda muayene olmak için hastaneye gelip sıra ile tedavi olabiliyor. Ramazan Bayramı süresince hastanemizde dolgu gibi işlemler yapılmayacak fakat diş hastalığı, diş çekimi yapılabilecektir” diye konuştu.

“ACİLİYETİ OLMAYAN HASTALAR BAYRAM SONRASI GELSİN”

Durumu acil olmayan vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca hastaneye gelmemesini de sözlerine ekleyen Başhekim İnceoğlu, “Küçük bir ağrıda hemen hastaneye gelen hastalarımız çok var. Bu hastalar geldiği zaman polikliniklerimiz meşgul oluyor bu sebeple durumu acil olan hastalara müdahale etme şansımız azalıyor. Bu yüzden vatandaşlarımızdan rica ediyoruz, durumu acil olmayan hastalarımız tedavilerini bayram sonrasına bıraksın” dedi.




ETİKET :  

Tümü