Diyarbakır’da VCG Cars Garage Otomobil Aksesuar Mağazası açıldı

İstanbul’da uzun yıllar turizm sektöründe hizmet veren genç girişimci Veysel Can Gezici Diyarbakır’da VCG Cars Garage isimli Otomobil Aksesur Mağazası açtı.

21:51:53 | 2021-06-27

İç mimarlık oto alım satım, oto kiralama, araç sigorta kasko hizmetleri, araç yıkama ve uygulama oto aksesuar hizmetlerinin sunulduğu VCG Cars Garage Otomobil Aksesuar Mağazası’nın açılışını Siyasetçi kimliğiyle tanınan işadamı Cihan Ensarioğlu gerçekleştirdi.


AÇILIŞI CİHAN ENSARİOĞLU GERÇEKLEŞTİRDİ

Açılışta bir konuşma yapan ve VCG Cars Garage Otomobil Aksesuar Mağazasının Diyarbakır’da araç piyasasına yeni bir soluk kazandıracağına inandığını belirten Ensarioğlu, “Böylesi güzel bir mekanın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah utandırmasın umarım bu işyeri hayırlara vesile olur. Böylesi genç arkadaşlarımızın istihdama yönelik çalışmaları bizleri sevindiriyor. Umarım genç arkadaşımızın  işi rast gitsin kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

“BİRİNCİ HEDEFİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Vizyonlarının mükemmelliği hedeflemek ve farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren VCG Cars Garage işletmecisi Veysel Can Gezici ise, “Vizyonumuz , mükemmelliği hedeflemek farkındalık yaratmak. Misyonumuz ise VCG CARS GARAGE olarak faaliyette bulunduğumuz



hizmet alanlarında bireysel ve kurumsal müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak onlara en uygun çözümleri sunarak uzun vadeli hizmet vermek müşteri memnuniyetini öncelikli olarak benimseyen bir şirket olmaktır. Diyarbakır halkını Musa Anter Cad. RoyalKent sitesi B Blok altı Kayapınar Diyarbakır’daki adresimize bekliyoruz” diye konuştu.

VEYSEL CAN GEZİCİ KİMDİR?

05.09.1997 İstanbul Güngören doğumluyum, İlk ve ortaokul öğrenimimi Ali Fuat Cebesoy ilköğretim okulunda Lise öğrenimini 75 yıl cumhuriyet lisesinde tamamladım.  2020 yılında İstanbul aydın üniversitesi mimarlık ve tasarım fakültesi iç mimarlık bölümünden mezun oldum. İstanbul’da uzun yıllar turizm sektöründeki hizmetimizden sonra Diyarbakır’a yeni bir soluk getireceğine inandığım VCG CARS GARAGE ile otomotiv sektörüne girmiş bulunmaktayım. Faaliyet alanlarımız : iç mimarlık oto alım satım,oto kiralama,araç sigorta kasko hizmetleri,araç yıkama ve uygulama oto aksesuar.

 

İLETİŞİM:0531 473 82 45 - 0542 634 65 61





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü