DİYARBAKIRLI İŞ İNSANI ALİ DERYA’DAN BİR YATIRIM HİZMETİ DAHA

Diyarbakır’ın sayılı müteahhitlerinden Aziz Elaldı ile, yine şehrimizin tanınmış iş adamlarından Ali Derya, güç birlikteliği yaparak, yeni yatırımlar gerçekleştiriyorlar. AZEL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Elaldı ve Ahmet Elhanay, güç birlikteliği yaparak, Mersin’de Diyarbakırlı iş adamı Ali Derya ile güç birliği yaparak, ekonomiye katma değer ve istihdama katkı sağlamaya devam ediyorlar.

21:38:53 | 2020-10-27

Senelerden beri, iş hacmini büyütme trendiyle, yeni iş sahaları oluşturan Diyarbakırlı iş adamları Aziz Elaldı ve Ali Derya, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam ediyorlar.



AZEL Gıda Firmasını kurarak, birçok bayilikleri elinde bulunduran Aziz Elaldı, ‘İçim Süt ve Süt Ürünleri bayiliği, Sarı Kız Soda bayiliği, Toybox bayiliği, Oylum Gofret bayiliği, Verde zeytin yağı bayiliği, Varta pil bayiliklerinin yanı sıra, sırada birçok bayilik ile, ekonomiye katma değer sağlayan Aziz Elaldı, özellikle işsizliğin gider arttığı şu dönemde, insanlara yeni iş olanakları temin etmeyi hedefliyor.



Diyarbakırlı  iş adamlarından Ali Derya ise, internet ortamında kurduğu dijital satış ofisleriyle, dünyaca ünlü markaları, ‘by ad moda’ web sitesinin yanı sıra, hem facebook ve hem de instagram üzerinden müşterileriyle buluşturuyor.



Kalitesi onaylı, birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri, halkımızla buluşturan Ali Derya, bugüne kadar girdiği tüm sektörlerde birçok yeniliklere imza atarak, hareket ve dinamizm sağladı.



İhraç fazlası ürünleri, internet ortamında hem sitesinde, hem de sosyal medya platformlarında satışa çıkaran iş adamı Derya, erkek giyimi üzerine satış yapan iki internet sitesinde, orijinal dünya markalarının satışını yaptığını ve son derece olumlu geri dönüşler aldığını belirtti.



Açıklamalarda bulunan Ali Derya, şunları söyledi: ‘Gıda sektöründe, zaten yıllardan bu yana faaliyet göstermekteyim. Aziz Elaldı ve Ahmet Elhanay ile ortak bir yatırım gerçekleştirip, AZEL Gıdayı, Mersin’de kurarak, faaliyete geçirdim.




Bunun yanı sıra, dijital ortamdan da yararlanabilmek ve hem ekonomiye katma değer, hem de birçok insanımıza istihdam olanağı sağlamak hedefiyle, internet siteleri ve sosyal medya platformlarında kurduğumuz mağazalarla, birbirinden kaliteli ürünleri satışa sunuyoruz.



İlgi bir hayli fazla. Önümüzdeki süreçte, satışa sunduğumuz ürünlerin portföyünü daha da genişletip, olabildiğince fazla sayıda vatandaşımıza hitap etmeye çalışacağız.


Bilindiği üzere, devir artık internet devri. Böylesi bir olanaktan faydalanarak, ekonomik anlamda yeni katma değer sağlayabiliriz. Emeği geçen ve firmalarımıza teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’.

 

https://www.facebook.com/byadmoda/

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü