Diyarbakırlı öğrenciler TURKUAZ ile zirvede olacak

Diyarbakır’da kişisel gelişim alanında hizmet veren Özel TURKUAZ Kişisel Gelişim Kursu olarak TYT-AYT-LGS-YDS ve ara sınıfların öğrenci kaydını almaya başladı

22:45:16 | 2021-08-23

Kariyer eğitiminde katılımcılarına tamamen uygulamalı eğitim olanağı sunmasıyla ön plana çıkan, amaca özel eğitim programlarıyla ulusal ve uluslararası piyasalardaki sanayi ve iş dünyasına eğitim ve danışmanlık hizmeti veren, Türkiye’nin önde gelen kariyer ve dil eğitimi markası Bemar Kariyer Okulu ile British Town Dil Okulları’ nı da bünyesinde bulunduran Özel Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu; bilişim, iş çözümleri, kişisel gelişim, dijital tasarım eğitimlerinde farklılığını ortaya koyduğu gibi, Avrupa Dil Portfolyosu’na göre belirlenen yol haritasıyla alanında saygın bir yere sahip olan British Town Dil Okulları uzman eğitim kadrosuyla, memnuniyetinizi garanti ediyor.

 

Özel Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Kurucu Müdürü Hayri Yağmur; “7-14 yaş aralığı için Welcome gruplarımız, lise ve üniversite öğrencilerinin tercih ettiği hafta sonu gruplarımız, çalışanlar için hafta içi akşam gruplarımıza İngilizce ile birlikte 7 yabancı dil hizmeti sunuyoruz. Özellikle İngilizce’ yi kültürel ögelerle kursiyerler için bir yaşam biçimi haline getirerek kalıcı öğrenme hizmeti sağlıyoruz. Bu da British Town’ u dil öğrenmek isteyenlerin ilk adresi haline getiriyor” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞİNE KATKIDA BULUNUYORUZ”

12’şer kişilik VIP sınıflar ile öğrencilere hizmet verdiklerini de belirten Yağmur, “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerle öğrencilerimizin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alanında yetkin eğitmen kadromuz, deneyimli yöneticilerimiz ile birlikte, 12’şer kişilik VIP sınıflardan oluşan Bemar Kariyer Okulumuzda bütün eğitimler özel sınıf ya da bilgisayar laboratuvarında, uluslararası standartlarda ve tamamen uygulamalı olarak devam ediyor. Tüm gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz" diye konuştu.

 

TYT-AYT-LGS-YDS VE ARA SINIFLARIN ÖĞRENCİ KAYDINA BAŞLANDI

TYT-AYT-LGS-YDS ve ara sınıfların öğrenci kaydına başlandığını da sözlerine ekleyen Yağmur, “Özel TURKUAZ Kişisel Gelişim Kursu olarak TYT-AYT-LGS-YDS ve ara sınıfların öğrenci kaydını alırken Covid-19 vakalarının azalması için hijyen kurallarına uyularak kursumuzda her türlü önlemlerimizin alındığını, kütüphane kantin ve sınıflarda çok rahat eğitimlerimize devam edebileceğimiz hususunda siz değerli velilerimize güven sunarız. “En güzel manzara zirveden izlenir, TURKUAZ' la zirveye hazır mısınız?” Sloganı ile eğitime kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Turkuaz Eğitim Kurumu aslında 24 yıllık geçmişi olan Elit Bilgisayar İngilizce ve Sürücü kursu ile kişisel gelişim kursumuzun pekiştirildiği bir kurs statüsündedir” dedi.

YAZ BOYUNCA ÜCRETSİZ KÜTÜPHANE HİZMETİ SUNULDU

Yaz boyunca öğrencileriyle birebir ilgilendiklerini ve kendilerine ücretsiz kütüphane hizmeti sunduklarını da anlatan Yağmur, “Özel Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yaz boyunca ücretsiz kütüphane kullanımı hizmeti sunduk. Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu olarak kitlesel akademik başarıyı yakalamak için alanında uzman öğretmen kadromuz ile derslerimize devam etmekteyiz. Siz değerli velilerimizin kursumuza gelerek erken kayıt avantajlarımızdan faydalanmanız, yönetim kurulu olarak bizi gururlandıracaktır. Diyarbakır’ımıza kazandırmanın haklı gururunu yaşadığımız modern eğitim kurumumuzda başarılara imza atmak için bir an önce iletişime geçmeniz tavsiyemizdir” dedi.

 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü