Diyarbakırlılar Ramazan Bayramı'nı Sıtkı Usta'nın tatlılarıyla tatlandıracak

Diyarbakır'da tatlı sektöründe yarım asrı aşkın bir süredir öncü olan Kadayıfçı Sıtkı Usta, Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve vatandaşların taleplerini karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.

15:15:15 | 2024-04-09

1968 yılından beri markalaşan ve sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünler üreten Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Ramazan Bayramı için özel tatlılarıyla Diyarbakırlıların karşısına çıkıyor. Sıtkı Altunbay, sektördeki uzun yıllara dayanan deneyim ve birikimleriyle bugünlere geldiklerini belirterek, müşterilerine kalite ve lezzet vaat ettiklerini söyledi.


Altunbay, Ankara Çukurambar'da ve Diyarbakır'da birçok farklı noktada hizmet verdiklerini ifade ederek, "Hep daha iyisini hedefleyerek ve ilklerin öncüsü olarak bugünlere gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ramazan ayı boyunca ve bayram süresince müşterilerinin kendilerini tercih ettiğini dile getiren Altunbay, "Senelerdir sektördeki tecrübeli kadromuzla ürettiğimiz kadayıf, künefe, baklava, dondurma ve diğer ürünlerimizde kalite, hijyen, temizlik ve lezzet standartlarımızı her zaman en üst seviyede tutuyoruz" diye ekledi.


Ramazan Bayramı'nda müşterilerini tatlılarıyla buluşturacaklarını belirten Altunbay, "Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve müşterilerimizin ağızlarını tatlandıracak tatlılarımızı sunmaya hazırız. Bu vesileyle tüm müşterilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz" şeklinde konuştu.


Diyarbakırlılar, Ramazan Bayramı'nda Sıtkı Usta'nın özenle hazırladığı tatlılarıyla sevdiklerini ve misafirlerini buluşturarak bayramlarını tatlandıracaklar.




ETİKET :  

Tümü