Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ortak Akıl Federasyonu'ndan Cumhurbaşkanına destek

Diyarbakır’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ortak Akıl Federasyonu, son dönemdeki ekonomik operasyonlarla ilgili Cumhurbaşkanına destek açıklaması yaptı.

20:21:59 | 2021-11-27

Federasyon adına açıklama yapan Hayrettin Yıldırım, " Malumunuz olduğu üzere Ülkemiz büyük bir ekonomik saldırıyla karşı karşıyadır. Seçimle deviremedikleri Cumhurbaşkanımıza karşı bu günlerde fitneciler, yalancılar, kumpasçılar, darbeciler terör örgütleri içeride ve dışarıdaki tüm Türkiye düşmanları bir olup, Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar.


Ama biz bu kriz çığırtkanlığı yapanlara karşı, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin yanındayız ve bu ekonomik operasyona geçit vermeyeceğiz. 
Nasıl ki Gezi Olayları, 17 – 25 Aralık operasyonları, 15 Temmuz Darbe Girişimi, Çukur Olayları, 6-7 Ekim Olayları ve Terör saldırılarının tümü milletimizin sağduyusu ile bertaraf edildi ise bu ekonomik saldırılar da aynı sağduyu ile bertaraf edilecektir. Şuan Ekonomimize karşı bir saldırı var.


Ülke ekonomisini hedef alan bu saldırılar küresel güçlerin ülkemizin 2023 aydınlığına kavuşmaması için yaptıkları bir ekonomik saldırıdır. Bilinmelidir ki en son aç kalacak olan ülke tarım ülkesi olan Türkiye’dir. Hali hazırda ülkemizde 20 yıldır olduğu gibi sağlam temeller üzerine kurulu bir siyasi istikrar vardır. Bu ekonomik saldırıyı yapanlar Osmanlı Devletini parçalayan zihniyetin devamının ta kendisidir. Bütün bu olanlar bize rahmetli Erbakan hocamızın sözlerini hatırlattı. “siz sanıyor musunuz ki Türkiye’ye tankla tüfekle uçakla saldıracaklar? Buna hiçbir ülke cesaret edemez.



Onlar bu ülkeyi terörle bertaraf etmeye çalışıyorlar. Bunu da başaramayacaklarını anladıklarında bir sonraki adım ekonomik saldırılar olacaktır. Ayrıca bu ekonomik saldırılar Cumhurbaşkanımızın dik ve onurlu duruşu, bütün dünyadaki mazlumların yanında oluşu ve Mavi Vatanı, Suriye ve Libya’daki varlığımızı Karabağ Zaferini hazmedemeyenlerin saldırısıdır.


Bu nedenle hiçbir tahrike kapılmadan tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu zor günde devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya davet ediyoruz. Bununla beraber Sayın Cumhurbaşkanımızdan istirhamımız ivedi olarak stokçulara ve vurgunculara karşı acil yaptırımlar uygulayarak denetimlerin arttırılması,  direk halka sirayet eden temel gıda ürünlerinin fiyatlarının  aşağı çekilerek, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın bir an önce rahatlatılması gerekmektedir” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü