DUALARIMIZ VE NİYAZLARIMIZLA, MEVLAMIZ’A YÖNELDİK

D.BAKIR- Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

22:07:24 | 2021-04-12

Nurhak Ensarioğlu, ‘Ramazan ayının verdiği bereketin, İftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, bütün halkımızın mübarek Ramazanı Şerif’in en halisane duygularımla kutluyorum’ diyerek, mesajında şu görüşlere yer verdi: ’11 Ayın Sultanı, bu mukaddes ayda ellerimiz semaya, dillerimiz duaya kalplerimiz ise, huşu içinde Yüce Yaradan’ımıza yönelmiş durumda.

 

Bir kez daha ‘Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan’ diyoruz’. Ramazan ayının, kadir gecesi ve akabinde ulaşacağımız mübarek Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olduğunu belirten Ensarioğlu, gönüllerin huzur dolu, sofraların bereketli olmasını temenni etti. ‘Cenabı Rabbim; nefislerimizi terbiye ettiğimiz, feyz dolu oruçlar tutmayı cümlemize nasip buyursun. Evet, son derece zor ve meşakkatli bir süreci hep beraber yaşamaktayız. Gerek ülkemiz ve gerekse tüm dünyada can kayıplarımız var. Bu kayıplarımızın sayısının artmaması noktasında, temizlik ve dezenfekteye son derece önem vermeye devam edelim. 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve kronik rahatsızlıkları bulunan kardeşlerimizin özellikle temas ve sosyal mesafe konularına dikkat etmeleri, eldiven ve maskesiz dışarı çıkmamaları gerekiyor. Tabii ki bu tedbirler hepimiz için geçerli.

 

Gerek evimiz ve gerekse iş yerlerimizin ortam temizliği ve dezenfektenin yanı sıra, bireysel temizliğe de gereken hassasiyeti gösterelim. Unutmayalım ki, evimizde çoluk çocuğumuzla sağlıklı bir şekilde yaşamak, ailemizden uzak bir şekilde hastanelerde ölümle pençeleşmekten, elbette ki çok daha iyidir. Bu Mübarek Şehri Ramazan ve kutlayacağımız Kadir Gecesi hürmetine, Yüce Rabbim’den niyazımız, yaşamakta olduğumuz bulaşıcı pandeminin sona ermesi ve hastalarımızın sağlığına kavuşmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayını kutluyor, Cenab-ı Allah’tan ülkemize ve bütün insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere kavuşmamızı nasip eylemesini niyaz ediyoruz’.




ETİKET :  

Tümü