Eflatunlu miniklerin İngilizce gecesi büyüledi

Diyarbakır’ın kaliteli eğitim kurumları arasında yer alan Özel Eflatun Koleji öğrencileri edindikleri yabancı dil becerilerini sergilemek amacıyla İngilizce öğretmenleri rehberliğinde İngilizce Gecesi düzenledi.

20:49:14 | 2019-05-02

Özel Eflatun Koleji öğrencileri tarafından geleneksel hale gelen İngilizce Gecesi Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Öğrencilerin yanı sıra velilerin de yoğun katılım gösterdiği programda öğrenciler öğrendikleri İngilizce dil bilgisi becerilerini farklı etkinlikler ile sergiledi. Program davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 




Özel Eflatun Koleji 2,3,4, ve 5. sınıf öğrencilerinin hazırladığı programda açılış, 5. sınıf öğrencilerinin “Sushi” skeci ile yapıldı. Ardından 4. sınıf öğrencilerinin sergilediği “Chocolate”gösterisi izleyiciler ile buluştu. 4. sınıf öğrencimiz Delal Deniz’in solo olarak söylediği“India” şarkısı izleyicileri büyülerken, gece 3. sınıfların hazırlamış olduğu “Fruit” performansı ile devam etti.



2.sınıfların hazırladığı “Countries” performansı izleyicilerden büyük alkış alırken, program 5.sınıfların hazırladığı “Turistler Alışverişte” skeci ile devam etti. 3.sınıflar ise, “Hokey Pokey” performansı ile geceye enerji verirken 4. Sınıfların söylemiş olduğu “Umbrella” şarkısı da izleyicilerden büyük beğeni aldı. 



Etkinliğin sonlarına doğru 5.sınıf öğrencilerin hazırlamış olduğu “Şov Yapma” skeci yer alırken, 2. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı müzik ve dans şovu kapanış bölümü izleyicilerden büyük alkış topladı. 



Davetliler tarafından büyük beğeni toplayan İngilizce Gecesi’de bir konuşma yapan Eflatun Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aybak, geceyi hazırlamakta emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederken bu tür etkinliklerin önemini belirtti. Aybak, Eflatun Okullarında bu tür etkinliklerin gelenekselleştirildiğini vurguladı.  



İngilizce Gecesi’ni hazırlayan Eflatun Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Emrullah Soysal ise, yaptığı açıklamada: “Böyle bir geceyi hazırlama imkanı sağlayan okul idaremize ve çalışmalara canı gönülden katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür etmek istiyorum. 



Çocuklarımız sene boyunca çok çalıştı, böyle bir geceyi velileri ve arkadaşları ile paylaşabilmenin haklı gururunu yaşadılar. Bizler için önemli olan, öğrencilerimizin kalıplaşmış eğitimden uzaklaşarak yabancı dil becerilerini günlük hayatta da kullanabilmeleri ve kendilerini bir başka dilde ifade edebilecek özgüveni kazanmalarını sağlamaktır” dedi.



Program boyunca çocuklarının göstermiş olduğu performansları cep telefonlarıyla kayıt altına alan veliler ise, memnuniyetlerini dile getirdiler. Çocuklarının Eflatun Koleji’nde eğitim görmesi nedeniyle mutluluk duyduklarını ifade eden veliler, bu tür etkinliklerin de hem çocuklara hemde kendilerine moral olduğunu söyledi.



Düzenlenen etkinliklerin kendilerine moral olduğunu belirten Özel Eflatun Koleji velilerinden Çiğdem Deniz, “Böylesi etkinlikler çocuklarımıza ve bizlere çok büyük moral kaynağı olmaktadır. Eflatun okulları bizler için her zaman önem kazandırmaktadır. Okulda, disiplin, öğrencilerimize ilgi ve hijyene aile için çocuk üzerinde ilgi hayli fazladır. 



Çocuklarımıza eğitim konusunda göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı okul müdürlerine tüm çalışan öğretmen ve personellerine çok teşekkür ederim” dedi.  
  

 
Çocuklarına verilen eğitimin fevkalade harika olduğunu dile getiren velilerden    Mehmet akdoğan ise, “Çocuğumuzun Eflatunlu olması hem bize hem çocuğumuza bir şans. Çünkü Eflatun okulları eğitimde kalitede birinci sırada bir okul.




Hem eğitimleri, hem etkinlikleri çocuklarımızın başarılı olmasında büyük katkı sağlıyor. Böylesi güzel etkinlikler de çocuklarımız kadar bizede moral kaynağı oluyor. Bu etkinliklerde katkısı olan sevgili müdür bey ve ekibine de sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
  


ÖZELHABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü