Elhakan: “Liderimiz Erdoğan’ın destekçisiyiz”

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından olan Av. Süleyman Elhakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sonuna kadar destekleyeceklerini belirtti.

23:49:39 | 2018-06-17

 

 

Yazılı bir açıklama yaparak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayan Av. Süleyman Elhakan, bölgemiz ve ülkemiz gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 

Tarihin taşlara yazıldığı Diyarbakır’ın, Medeniyetler Beşiği olduğunu ve bütün dünyanın gözlerinin Diyarbakır’a çevrili olduğuna dikkati çeken, Diyarbakır’ın tanınan ve bir o kadar da sevilen hukukçularından olan Süleyman Elhakan, şunları söyledi:

 

bir kez daha dünya çapında bir organizasyona imza atacağını belirtti.

‘Sayın Cumhurbaşkanımız, bugüne kadar ülkemiz için yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu somut projeler hepimizin malumu.

 

Unutmayalım ki, misyonu olmayanın vizyonu da olamaz. Sayın Erdoğan, gerek Filistin’de yaşanan mezalim ve gerekse dünyanın bir çok noktasında savunmasız ve masum insanlara reva görülen zulme tepki göstererek, bu konudaki duruşunu net bir şekilde göstermişti.

 

Bizler debu kutlu davanın birer neferleri olarak, Sayın liderimiz Erdoğan’la, sonuna kadar, bu haklı bu davada birer nefer olarak yerimizi almış durumdayız.

Sinesinde sayısız İbadethane bulunan, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti, Diyarbakır-ı Bekir halkı olarak, ülkemize her alanda çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız’a ne kadar teşekkür etsek azdır.

 

Artık bundan sonra yapmamız gereken en önemli iş, Sayın liderimiz ve bu kutlu davanın etrafında kenetlenerek, bütün birikimlerimizle ülkemizin âli çıkarları için mücadele etmektir.

 

Gün, bir olma, birlik olma, kenetlenme günüdür. Çocuklarımızın geleceği için el ele, gönül gönüle vererek, bu hizmet kervanında yerimizi alalım.

 

Bu kadim kentin bağrından çıkmış bir evladı olarak, ekmeğini yediğim bu mukaddes beldeye olabildiğince hizmet sunarak, insanlarımızın sorunlarıyla hem hal olmaya çalışıyorum. Aldığım hayır duaları, benim için en büyük motivasyon kaynağı.

 

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, ülkemizin selameti, daha müreffeh ve bayındır bir hale gelmesi noktasında, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın etrafında kenetlenerek, bu kutlu yolculuğa devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün güzelliklere layık olan saygıdeğer halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve Ümmet-i Muhammed’e sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Rabbim’den niyaz ediyorum’.

 

 




ETİKET :   D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından olan Av. Süleyman Elhakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sonuna kadar destekleyeceklerini belirtti.

Tümü