EMFADER’den Kepolu’na nezaket ziyareti

21:22:06 | 2021-09-15

EMFADER tarafından gerçekleştirilen “İnsanlık Zirvesi”nde “2 Eylül” “Dünya Empati Günü” olarak ilan edildi. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ‘2021 Emfader İnsanlık Zirvesi Ödülü’ne değer görüldü.

EMFADER üyeleri 2 Eylül’de Şanlıurfa’da düzenlenen ödül törenine işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamayan Başkan Kepolu’na ödülünü vermek üzere bir nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette EMFADER Başkan Yardımcısı Günay Yay hazır bulundu. EMFADER Derneği’ne göstermiş olduğu nezaket ve desteklerinden dolayı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ‘2021 Emfader İnsanlık Zirvesi Ödülü’ne layık görülen ödülü EMFADER Başkan Yardımcısı Günay Yay tarafından taktim edildi.

EMFADER’e yapmış olduğu katkılarından dolayı Suna Kepolu Ataman’a şükranlarını sunduklarını belirten EMFADER Derneği Başkan Yardımcısı Günay Yay “Değerli Ak parti Genel merkez Kadın kolları MKYK üyesi Ak Parti Diyarbakır il başkan yardımcısı Sayın Suna Kepolu Ataman hanımefendiye sonsuz teşekkür ederim. Sağolsunlar her zaman derneğimizin yanındalar hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemediler. İşlerinin yoğunluğu nedeni ile Şanlıurfa’da düzenlediğimiz ödül törenimize gelemedi bizlerde ödülünü vermek üzere kendisini makamında ziyaret ederek ödülünü taktim ettik. Kendisine sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

EMFADER’in duyarlı bir dernek olduğunu ve kendisine layık görülen ödül nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ise, “Şahsıma layık gördüğünüz ödül neticesinde sizlere teşekkür ediyorum. Yoğun işlerimden dolayı törene gelemedim. Sizler gibi duyarlı bir derneğin ödülünü almak benim için önemlidir. Sizlerin bir STK olarak çalışmalarınızı takdir ediyorum ve başarılarınızı devamını diliyorum. Kapımız sizler gibi şehrine ve ülkesine hizmet eden tüm STK’lara açıktır” diye konuştu.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü