Engelli derneklerinden Kaymakam Beşikçi’ye ziyaret

09:21:26 | 2021-09-14

Kaymakam Beşikçi’ye engelliler için gösterdiği yoğun çaba için teşekkür eden Başkan Askan ve Başkan Taş birde plaket verdi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi Diyarbakır Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ömer Askan ve Diyarbakır Bedensel Engelli Tekerlekli Sandalye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erol Taş’a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkür etti.

Kaymakam Beşikçi, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta katılımlarının sağlanması, yaşam standartlarının yükseltilmesi ve temel haklarını etkin bir şekilde kullanmaları için gereken çalışmaların yapılması ve desteğin sağlanması gerekmektedir. Yenişehir Kaymakamlığı olarak engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için her türlü desteği ve yardımı sağlama gayretindeyiz” dedi.

Ziyarette Diyarbakır Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ömer Askan ve Diyarbakır Bedensel Engelli Tekerlekli Sandalye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erol Taş, engellilere yaptığı katkılardan dolayı tüm engelli bireylere hitap eden ve nezih bir o kadar güzel bir mekan kazandırdığı için Kaymakam Beşikçi'ye teşekkür plaketi verdi.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü