Ensarioğlu’ndan sağlık çalışanları ‘mutsuz’ uyarısı

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, covid-19 ile mücadelede üzerine düşeni fazlasıyla yapan ve bu uğurda onlarca hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarının mutsuz olduğunu ifade ederek, sağlık çalışanlarına değer ve hassasiyet gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda gerekeni yapmasını talep etti.

14:04:21 | 2020-11-10

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, sağlık çalışanlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Sağlık çalışanlarının COVID-19’la mücadelede üzerine düşeni fazlasıyla yaptığına işaret ederek, “Her gün sağlık çalışanlarımızın vermiş olduğu bu mücadeleden hayatını kaybettiğini görüp duyuyoruz. Pandemiden öncede, pandemide de değişen bir şey yok! İsimler değişse de Bakanlık yine aynı… Sayın cumhurbaşkanımızın sağlık çalışanlarına verdiği değeri ve hassasiyetini biliyoruz. Amaç mutlu çalışan kitlesini oluşturmak ve halkımıza güler yüzlü bir hizmet sunmaktır” dedi.

ARTIK YETER!

“Artık yeter!” diyen Ensarioğlu, “Sağlık çalışanlarımız bu ülkenin asli unsurudur. Bu zorlu sürecin yükünü çekmektedir. İnsanların en yakını olan pozitif vakalardan kaçtığı bu dönemde, onlar “umudun adı olmuş “ canları pahasına can kurtarmak için mücadele eden sağlık çalışanlarının haklarında iyileştirmeler yapılmalıdır” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü