ERDEMLİLER HAREKETİNDEN TARİHİ BAYRAMLAŞMA

ERDEMLİLER HAREKETİNDEN TARİHİ BAYRAMLAŞMA

09:39:31 | 2018-06-19

D.BAKIR- Diyarbakır’da kurulduğu günden bu yana hep ilklere öncülük eden Erdemliler Hareketi, tarihi bir bayramlaşma programı daha gerçekleştirerek, oldukça kalabalık bir kitleyi bir araya getirdi. Bugüne kadar bir çok toplumsal projeye öncülük ederek, adından sıkça söz ettiren Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanlığı , Mübarek Ramazan Bayramı’nda bugüne kadar emsaline az rastlanır bir bayramlaşma programı düzenledi. Sivil toplum kuruluşunun amaçlarına uygun hareket ederek, toplumun bütün katmanlarının beğenisini kazanan ve örnek gösterilen Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Erdemliler Hareketi Derneği, geçtiğimiz günlerde ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’ konulu bir konferansı Diyarbakır’da ilk defa gerçekleştirerek, büyük takdir toplamıştı. Yine bir ilke daha imza atarak unutulmaya yüz tutmuş bayramlaşma kültürünü tüm Diyarbakır halkıyla yaşayarak, birlik, beraberlik ve bütünlük mesajları her bayram olduğu gibi bu bayramda aynı birlik ve bütünlük mesajları vererek , halk ile kaynaşarak, göstermiştir.

 

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, amaçlarının Diyarbakır genelinde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarını yapıcı bir tutum içinde bir araya getirip, halkla bütünleştirerek, millet ve memleket yararına olan çalışmaları yaymak olduğuna dikkati çekti. Açıklamalarda bulunan Derneğin Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, şunları söyledi:

 

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

 

‘Bayramlaşma programlarımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri oldukça gururlandırdı. Diyarbakır halkına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı, herkese ayrı ayrı, saygı ve hürmetlerimi sunarım. Halkımızın sesi, devletimizin yardımcısı olma şuuruyla çıktığımız bu kutlu yolculuğumuzda, kısa zamanda geldiğimiz nokta, bizim için gurur vericidir. Aynı zamanda üstlenmiş olduğumuz sorumluluğumuzun, misyon ve vizyonumuzun son derece büyük önem arz ettiğinin de bir kez daha farkına varmış olduk. Toplumu iyiye, güzele ve yardımlaşmaya çağıran, ülkemizde rol model olarak, yapılamayanları yapmak amacı ile halkımıza erdemli bireyler olarak hizmet vermeyi amaç edinerek yola çıktık. Çevremizdeki sorunlar, şehrimizdeki aksaklıklar, yardıma muhtaç vatandaşımıza destek ve yardım amaçlı uygulanacak ve geliştirdiğimiz projeler ile hizmet vermek, sonuç odaklı hareket etmektir. Sadece dernek ismi altında kalmadan erdemli bir yol izlemeye karar verdik. Madde bağımlılığı ile ilgili projelerimize start verdik. Şehit ve Gazilerimizin ailelerine destek amaçlı projeler geliştirdik. Engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımızın olacağını da bildirmek isteriz.

 

ADANMIŞLIK DUYGUSUYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

 

Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki, hayır dualarıyla şereflenebileceğimiz mukaddes bir davamız var. Bu kutlu davamızda yılmadan, yorulmadan, küsmeden, darılmadan hep ileriye ve hedeflerimize kilitlenerek, adımlarımızı hızlandırarak ve koşarak ilerlemeliyiz. Bizlere de bu yaraşır. Misyonumuzdan aldığımız ilham ve Vizyonumuzdan aldığımız umutla, bu onurlu yolculuğumuzda durmaksızın mücadele edeceğiz. Dünyevi mevkilerin sadece bir ‘araç’ olduğunu, nihai amacımızın ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ şuuruyla hareket etmek olduğunu bir kez daha vurgulamak belirtmek isterim. Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta hiçbir fırtınanın, engelin bizleri yolumuzdan alıkoyamayacağı bilinmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün gönüldaşlarımızı bir kez daha kutluyor, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne hayırlara vesile olması dileğiyle, bütün halkımızın Bayramını, en kutluyorum’.

 

 




ETİKET :   Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz Mübarek Ramazan Bayramı’nda bugüne kadar emsaline az rastlanır bir bayramlaşma programı

Tümü