ERGİN’DEN MÜBAREK REGAİB KANDİLİ MESAJI

D.BAKIR- Ülkemizde olduğu gibi, bütün İslam Alemi’nde mübarek Üç Aylara ulaşılıyor olmanın haklı mutluluğu ve heyecanı yaşanıyor.

22:08:31 | 2021-02-18

Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Süleyman Ergin, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. İş adamı Süleyman Ergin, mesajında şunları söyledi: ‘Yüce Rabbim’in bir kez daha kavuşmamızı nasip buyurduğu üç aylar ve mübarek kandil geceleri, gönül dünyamıza ışık tutan, kalplerimizi ısıtan, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık duygularımızı artıran, manevi duygularımızı zirveye çıkaran, mukaddes ve müstesna gecelerdir.

Cenabı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli buyurduğu, lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar aralayarak, günahlarımızı affettiği, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı üç aylar ve regaib kandiline daha ulaşmış olmanın, tarifi imkânsız mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız. Bunun yanı sıra, kırdığımız kalpleri onarabilmek için de eşsiz bir fırsat olan kandil geceleri, Cenab-ı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına bir yağmur gibi yağdığı, kutlu gecelerdendir. Kâinatı sayısız nimetleriyle donatan Yüce Rabbimiz’in bizlere bahşettikleri karşısında, yüce Yaradanımız’a daha derin bir duygu sağnağıyla hamd-ü senalar ederek, şükranlarımızı iletebilmemiz için mübarek bu geceyi huşuyla, ibadetle, tevbe istiğfarla, zikirle, tesbihatla ve dualarla geçirmemiz hepimiz için tarifi imkânsız bir nimet olacaktır.

 

İnanıyorum ki bu gece, herkes derin bir iç muhasebe yapacak, Cenabı Allah’ın rızasıyla şereflenebilme umuduyla, huşu içinde secdeye varacak ve Kur’an-ı Kerim ayetleriyle hem hal olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk'ın engin merhameti ve bağışlayıcılığının en samimi ve derin kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek üç aylar ve regaib gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve İslam Alemine merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini canı gönülden niyaz ediyor, hepinizin regaib kandilini kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü