Faruk ve Medine mevlüt töreniyle hayatlarını birleştirdi

21:32:21 | 2021-09-09

Diyarbakır’da Kuran-ı Kerim tilavetlerinin ve ilahilerin seslendirildiği mevlüt töreniyle hayatlarını birleştiren Faruk Atlı ve Medine Bay çiftini aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Atlı ailesinin oğlu Faruk ile Bay ailesinin kızı Medine hayatlarını birleştirdi. Kuran-ı Kerim tilavetlerinin ve ilahilerin seslendirildiği mevlüt töreniyle hayatlarını birleştiren çifti aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

TÖRENDE KADINLAR VE ERKEKLER AYRI OTURDULAR

Kaplan Düğün Salonu’nda Covid tedbirlerinin en üst seviyede alındığı, davetlilerin mesafeli oturduğu ve mevlit okutulan düğün töreni ile dünya evine giren Faruk Atlı ve Medine  Bay unutulmaz bir gece yaşadı. Kuran-ı Kerim Tilavetlerinin ve ilahilerin seslendirildiği törende Atlı ve Bay  ailesinin misafirperverliği göz doldururken, kadınlar ve erkeklerin ayrı oturulduğu paravan ile alanın ikiye ayrıldığı törene 720  davetli katıldı, ayrıca çok sayıda çelenk ve tebrik mesajı gönderildi.

ATLI AİLESİ’NDEN MUHTEŞEM BİR EV SAHİPLİĞİ

Damadın babası Birlik Haber-Sen Denetleme Kurulu Başkanı Sıdık Atlı tarafından muhteşem bir ev sahipliği sergilenen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  Düğüne gelen misafirleri kapıda ağırlayan Sıdık Atlı düğün sonrasında, davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdi. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen aileler, davetlilerden tam not aldılar.

DOLAR YAĞMURU YAŞANDI, ÇALGICILAR MUTLU

Davetliler gece boyunca damadı dolar yağmuruna tutarken, duruma en çok sevinen taraf çalgıcılar oldu. Öte yandan, düğün töreni sonunda gelin ve damat için oluşturulan konvoy ile şehir turu atıldı.

DAMADIN VE GELİNİN BABASINDAN DAVETLİLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Gecenin sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın babası Birlik Haber-Sen Denetleme Kurulu Başkanı Sıdık Atlı ve gelinin babası H. Askeri Bay ortak bir açıklama yaparak, “Böylesi bir çok sevdiğimiz evlatlarımızın düğününde gelen tüm akrabalara dostlarımıza yakınlarımıza  ne kadar teşekkür etsek azdır.  Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımıza, sevdiklerimize, STK Başkanlarına ve yöneticilerine, esnaflarımıza, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, kanat önderlerimize, siyasilerimize, dernek başkanlarımıza,  iş adamlarımıza böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden darısı evlatlarının başlarına gelsin inşallah” dediler.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü