FATOŞ BARUT GÜZELLİK SALONU VE EPİLASYON MERKEZİ

D.BAKIR/ Fatoş Barut Güzellik Merkezi, Lazer ve Epilasyon Salonu, hem erkeklere, hem de bayanlara, çok yönlü hizmet sunmaya devam ediyor.

15:46:46 | 2022-01-23

Merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarı 15 Temmuz park orman karşısında bulunan Şengül Apartmanı Kat: 1, Numara 1’de, hizmet sunmaya devam eden Fatoş Barut Güzellik Salonu, sektörünün en gözde kurumu olarak, deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla hizmetlerini sürdürüyor.



A’DAN Z’YE TÜM HİZMETLER ÖZENLE YAPILIYOR

Yakın zamanda hizmete giren Fatoş Barut Güzellik Merkezi, daha şimdiden Diyarbakır’ın Güzellik Merkezi olurken, tüm hizmetlerini, gerek ayrı ayrı, gerekse paket olarak son derece ekonomik fiyatlarla, müşterilerine sunuyor.

Bayanlarda koltuk altı, bikini bölgesi, tüm bacak, yarım bacak, yarım bacak, göbek, sırt, yüz, kadın ve erkeklerde komple vücut, erkeklerde kemer üstü, kol, koltuk altı, yanak, ense, boyun, bacak, sırt ve göğüs gibi, gerek özel bölge çalışması ve gerekse tüm hizmetler, özenle sunuluyor.



Teknolojinin en gelişmiş cihazlarıyla, sektörün tecrübeli ve duayen isimleri öncülüğünde sunulan hizmetlerden yararlanan vatandaşlar ise, bir hayli memnunlar. Son derece kaliteli hizmetler, ekonomik fiyatlarla sunularak, olabildiğince geniş bir kitlenin faydalanması sağlanıyor.

İşletmeci Fatoş Barut, hizmete girdikleri günden bu yana gelen tepkilerin son derece sevindirici olduğunu, sektörde ihtiyacı hissedilen bir boşluğu doldurmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:



‘Buz başlıklı Lazer Epilasyon Cihazımız ve deneyimli kadromuzla, hizmet sunmaktayız. Cilt bakımı, kaş kontor, Bb Glow, Kirpik, Lifging, Lazer Epilosyan ve erkeklere özel Lazer Epilosyan hizmetlerimizden faydalanmak isteyen herkesi, Merkezimize bekliyoruz. 0 531 502 62 11 numaralı telefonumuzdan, bizimle irtibat kuran vatandaşlarımıza, yardımcı oluyoruz.
 
 

SON DERECE EKONOMİK FİYATLAR

Açılışa özel tüm vücut bayan lazer 10 seans ve 10 kontrol hizmetimiz,   yine açılışa özel bayanlarda, tüm vücut  , kol , koltuk altı , bikini bölgesi , tüm bacak yarım bacak  .Göbek , sırt  ve yüz   gibi son derece ekonomik fiyatlarla, hizmetlerimizi sunmaktayız.



Erkeklerde ise, tüm erkek vücut , Kemer üstü  Kol , koltuk altı  yanak , Ense Boyun , Bacak , Sırt ve Göğüs   gibi fiyatlarla, enflasyona meydan okuyoruz.




Deneyimli ve profesyonel kadromuz eşliğinde, son derece gelişmiş cihazlarla yapılan kaliteli ve konforlu hizmetlerimizden yararlanmak isteyen tüm bay ve bayanları, merkezimize davet ediyoruz’.



HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü