GALİP ENSARİOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Diyarbakır’da oldukça kalabalık bir kitle tarafından büyük coşku ve alkışlarla karşılandı.

14:51:03 | 2018-05-27

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, havayolu ile geldiği Diyarbakır’da oldukça kalabalık bir vatandaş kitlesi tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanı’nda adeta mahşeri bir kalabalık, uzun süre tezahürat yaparak Galip Ensarioğlu’nu karşıladılar. Karşılamaya gelenlerin sayısının giderek artması nedeniyle, havalimanında bir konvoy oluşurken, Ensarioğlu, uçaktan iner inmez alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. 


DİYARBAKIR SENİNLE GURUR DUYUYOR 


Kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra, Oda, Borsa, Esnaf Birliklerinin Temsilcileri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, İş Adamları, birçok STK yöneticisi, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, yerel ve ulusal basın yayın karşılama töreninde açıklamalarda bulunan Galip Ensarioğlu, şunları söyledi: 
Ak davamızın bayraktarı Sayın Cumhurbaşkanımızın, bir çok platformda dile getirdiği gibi, ‘Bizler halkımızın efendisi değil, hizmetkârıyız’. 



Katılımcıların ve özellikle gençlerin ‘Sen nerede, biz oradayız’ şeklinde bağırmaları üzerine Ensarioğlu, şunları söyledi: ‘Sevgili dava arkadaşlarım. Hepimiz dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, elimizden gelen gayreti göstererek, seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Ben, bugüne kadar gücümü mevkilerden değil, halkımızın samimiyetinden, sevgisinden ve kutlu hareketimizden aldım. 
Aynı şiarla, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, yolumuza devam edeceğiz. Bu kardeşiniz, sizin bağrınızdan çıktı. Sizler ona inandınız ve güvendiniz. Ben de güveninize layık olabilmek için gecemi gündüzüme katarak, elimden gelen gayret ve mücadeleyi sergiledim.

  
BİZİM SEVGİMİZ PAZARA DEĞİL, MEZARA KADARDIR 


Ensarioğlu, tezahüratlar ve alkışlarla kesilen konuşmasında şöyle devam etti: ‘Bildiğiniz gibi bizler mevkilere ve makamlara değer kattık, mevkiler bize değil. Hemşehrilerimizin sorunlarıyla hem hal olarak, gerek Diyarbakır’da ve gerekse Ankara’ya gelen kadirşinas hemşehrilerimize, bütün olanaklarımızı kullanarak, dertlerine derman olmaya çalıştık. 
Allah’ıma şükürler olsun ki, bizlere bu olanakları ve nimetleri nasip buyurdu. Hep bir olduk, birlik olduk, dayanışma içinde olduk. 
Adanmışlık duygusuyla başlamış olduğum bu kutlu yarışta, elde ettiğim tecrübelerimi, Aziz vatanımız ve kadirşinas halkımız için seferber edeceğim. 
Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi saygıyla selamlıyor, Seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’. 



VATANDAŞLAR: ENSARİOĞLU BİR MARKADIR 


Görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise özetle şunları söylediler: 
‘Ak davanın yılmaz bir savunucucu olan Galip Ensarioğlu, Milletvekilliği boyunca Diyarbakır’a büyük hizmetlerde bulundu. Milletvekili olmadan önce, Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜNSİAD), Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD), Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Federasyonu (DOĞUGÜNSİFED), Diyarbakır Kültür ve Sanat Vakfı (DKVS), Diyarbakır Sosyal ve Siyasal Araştırma Akademisi (DİSSA) kuruculukları, Yönetim Kurulları Üyelikleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. 


Aktifliği ve çalışkanlığı nedeniyle, bizler ona ‘Atom karınca’ lakabını takmıştık. Uzun yıllar Gıda Toptancılığı, özel ve resmi benzin istasyonu işletmeciliği, özel hastane işletmeciliği ve müteahhitlik de yaparak, hem kent ekonomisine katma değer katmış, hem de istihdama büyük katkılar sağlamıştı. Gönül isterdi ki, herkes onun kadar Diyarbakır’a faydalı olabilseydi. 
İnanıyoruz ki, Milletvekili iken gösterdiği çabayı, bundan sonra daha fazla gösterecektir. Çünkü Galip Bey, ‘gün adamı veya etiket adamı’ değil, tam tersine dava adamıdır’. 
 




ETİKET :   GALİP ENSARİOĞLU

Tümü