‘GELECEĞİMİZİ DİZAYN EDEN ÖĞRETMENLERİMİZ’

D.BAKIR- Elbey İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Ali İhsan Elbey, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajda, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

21:10:27 | 2020-11-24

İş adamı Ali İhsan Elbey, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Eğitim- öğretim ülkemizin her zaman öncelikli konuları arasında yer almış, değerli öğretmenlerimizin gösterdiği Azim ve fedakârlık sayesinde bugünlere ulaşılmıştır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birisi olan öğretmenlik büyük bir emek, hoşgörü ve sabır isteyen ulvi bir meslektir.

Öğretmenlerimiz geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı, bilgi ile donatarak aydınlık, huzurlu, mutlu, kalkınmış bir Türkiye hedefine doğru sorumluluklarını her zaman büyük bir özveri ve azimle yerine getirmektedirler. Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın, yarınlara en iyi şekilde hazırlanabilmeleri, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda gerekli donanımı alabilmeleri noktasında, öğretmenlerimizin son derece önemli rolleri vardır.

Bu hedef ve ilkeler doğrultusunda, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı insanlığa faydalı bireyler olmaları yolunda büyük emek, özveri, sabır ve hoşgörü sergileyerek gelişmelerine katkı sağlayan, geleceğimizin mimarları, eğitimin temel taşı ve vazgeçilmezleri olan sevgili meslektaşlarımız öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyorum. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda, ebediyete intikal etmiş, bütün öğretmenlerimize; Yüce Allah’tan rahmet ve merhamet niyaz ediyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam, vazifesini icra etmekte olan öğretmenlerimize de başarılar diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü